iove.
4444

我々も自身から真実を隠蔽するのであるから.

the world contains darkness greater than you know.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
死神、do you like apples?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Robin Lowell · 6 answers · 10d

halo apa kabar temen-temen retronya robin? kangen semuanya!!!!!

Jules · 6 answers · 13d

I need some movie recs to watch for this weekend. Any idea guys?

ayis : P · 22d

HAVE A NICE DAY KAYIYA CANTIK! ^_^

have a wonderful day, sayangku ayis! lama ngga kelihatan, ya, apa akunya yang kebanyakan sembunyi... {maaf lagi patiently nunggu nilai]

Zora 🐾 · 3 answers · 23d

kl lg ngerasa loyo, selain tidur kalian bakal ngapain??

biasanya aku off sosial media. semua sosial media di-deactive lalu di-uninstall aplikasinya. keseharianku jadinya fokus ke satu hal, misalnya nugas atau yang lain. tapi sebagai i, aku tetap akan tidur yang banyak. T ---- T

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 26d

Boleh naksir temen lo ga

mhm, i.., have no clue which address you meant. also, i think it's getting out of my handle to let someone's feeling growing. so.., go ahead and ask 'em would get better answer i suppose and oh, be wise.
:] good luck.

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 26d

i’m not tryna be rude or smth, tapi kamu siapanya Soke deh?? Pacarnya/apa?

worry not, you are not rude for asking. i understand your curiosity, though. i think soke already gave an answer days ago to that kinda-look-alike question as yours.., i bet you gotta check it yourself on his page, may it guide you to the answer you deserve. have a nice day. ♡

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 28d

I understand that I never been the first to say this and I think it's important to say it now. Kalila, I love you more than word can express. I always wish for you to experience all the beauty, happiness, and goodness life has to offer, because you deserve that

Zora 🐾 · 6 answers · 1mo

hi folks!!! mind to share your fav song currently?? wanna make a new playlist buat ngebabu

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 1mo

Semangat ngerjain tugasnya, Kalila

my god, sorry for suddenly deactivated {probably doesn't rly matters] but i'll explain it asap]. terima kasih, ya, sokecil! ini kalau minta gif pat-pat di sini aku bakal digebuk kayanya, ya <???>

selalunya juga kamu: harimu jangan amburadul dan harus tersusun baik, harus juga memperlakukanmu mulia; seperti sebutan aku ke kamu. sampai ketemu nanti, ya.

{lagunya enggak ada relevansi, tapi aku mau rekomendasikan ini karena aku baru aku dengar hari ini dan aku suka]
https://open.spotify.com/track/0vs7mPhFEivytZiyzxVp8r?si=HfL5J4CERu-GkAcMPGOZ-A

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 1mo

What is the best thing about your favourite book?

you can play chess, without touching the pawns. you can win, without dirty hands. and unfinished case is still finished case..

North. · 6 answers · 2mo

What music perfectly captures your essence or vibe?

{♡] here! it's called "sua lumina, sidus" by taran. the sentence means: bright eyes; constellation. in astronomy, it's a star. [☆]

https://open.spotify.com/track/6cbOSVr0ZW1i6ZMiuY6PDw?si=4_P1vWc9SACMDjTASg6WhA

p.s. you can also check clann's songs, especially "i hold you" and "her & the sea". that's it! that's i am. thank you for asking!♡

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 2mo

semoga hari ini ada segudang hal yang bisa bikin kamu seneng

hari ini belum ada nyang bikin senang :d kayanya sampai semingguan ini hariku bakal kurang baik. tapi semoga harimu justru sebaliknya; selalu diberkati dan diberi kebahagiaan! {☆]

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 2mo

KAKAK LILI CANTIK, BAIK, AKU SAYANG KK LILI!!!!!!

🐈

dd sekarang kamu ngaku mau aku suapin permen kapas sebanyak apa!? LUCU CEKAYIII!! kalau dekat aku kasih ciuman miongku, lho. aku juga sayang kamus, seribu persen sayang kamu!

ᓚᘏᗢ . . z z 𐰁 · 2mo

jangan lupa minum air putih

i forgot to drink water... sepertinya ini sudah lebih dari 2 minggu {?] terima kasih, sender! you as well, jangan lupa minum yang banyak {INI AKU OTW BELI DUA BOTOL KOK]

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link