Zeph

I long for a tenderness in a downpour, a blessing in a midnight haze as for I am; the connoisseur of wonderment.

Hopeless Soul Club.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Feed your curiousity here.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Alin asked 6 months ago · 4 answers

weekly_alin_ask: menurut kalian, telur dadar paling enak dimasak pake campuran apa? plain, dikasih daun bawang, dikasih irisan sosis, atau apa? :o

Icey asked 9 months ago · 23 answers

YOU’RE JUST A SAD SONG WITH NOTHING TO SAY.

Benjamin asked 9 months ago · 16 answers

mending mana; yang naksir kalian atau yang kalian taksir

Benjamin asked 9 months ago · 11 answers

mcd or kfc

Benjamin asked 9 months ago · 12 answers

bahagia gak hari ini?

aurine asked 9 months ago · 10 answers

gimana minggu pertama di bulan juninya semua? apakah sudah ada achievement baru selain achievement elemental di genshin

zizi asked 9 months ago · 11 answers

gimana sih caranya biar bisa jadi temen deket kamu?

⁠Goldie asked 9 months ago · 3 answers

hay siapa yang mau followan lca rp lmao lca rp

⁠Goldie asked 9 months ago · 3 answers

kok sekarang retro udah sepi gaada yang nanya-nanya lagi udah pada lost sfarg ya

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link