Vanilla. ♡̴
laviemine

“Typa girl you wish for when you blow that candle out.”

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask me everyone.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Nugu · 7mo

udah tau kan siapa? 🫵

Hmm… A past is just a past. Makasih sender udah ngasih tau, but i wouldn’t mind at all whoever they are. So it’s all okay for me.

Nugu · 7mo

gausah dijawab gpp btw gua cuma warning aja. dia temen deket lu banget

Nugu · 7mo

lu hatihati deh soalnya salah satu temen deket lu adalah mantan lu :\/

WHAT A PLOT TWIST. Beneran kah? Gatau mantan yang mana tapi makasih sender, gapapa biarin aja semoga aku gatau sampe akhir main cyber. Yang penting aku tidak disakiti dan tidak dibohongi.

Nugu · 7mo

Hi. Do you set your eyes on someone? May I give a shot because you look attractive. Saya bukan mutual mu btw

Hello… aduh bingung mau bales apa. But thankyou ya sender. I currently don’t set my eyes to someone tapi maaf banget aku comsu…. tapi in case kamu mau temenan boleh ya! 😭😂😭😭😂😭😂😂😂

Vié · 15 answers · 7mo

HAIIII! This is the first time I greet you by asking how you are doing. how are you guys? everything is fine??

L. Raisel Emory · 3 answers · 7mo

How’s life? Tell me, how’s your family? I haven’t seen them in a while

Nugu · 8mo

GW LAGI EEEK ANJINGGGGG 😭😭😭😭😭😭😭 brrrrr rasanya enakngtt

Nugu · 8mo

First off, I’m one of your mutuals. You look so lively and cheerful whenever you appear on my timeline and I’m interested to get to know you better. Just incase you’ve been wondering, we haven’t had much interaction in private. So, I’m not someone who’s currently talking to you (if you have any). But, it would be delightful if you allow me to reach you out in person. Tadi udah minta izin ke mamah kamu katanya boleh sih.

Ah… I see. Most of my tweets are embarrassing ones tho. 😂😂😂 But thankyou for the compliment sender, I appreciate that. Sure thing, kalau udah diizinin mamah dan mau ngobrol DM aja ya. I open my DM for anyone kok. 😂

Nugu · 8mo

Wah, kayanya aku ada saingannya ya? Sebelum janur kuning melengkung, kamu tetap boleh aku deketin kan? (sender pertama)

HAH WKWKWKWK. NGAKAK BANGET TOLONG 😭😭😭 I don’t set my eyes to anyone sih sender, tapi tanya mamah aku dulu yah soalnya aku shock ditanyain ginian. 😭😭😭😭

Nugu · 8mo

Takut kesalip sama sender sebelumnya, aku mau ugal ugalan aja i have to admit it, i have crush on you Vanilla!

Eh ini beda lagi kah? (bingung). But thankyou sender, padahal tweetku mostly kaya orang stress ya. I really appreciate that! 😂

Nugu · 8mo

I want to get to know you better, can I?

Hi… sender. Sure thing, you can. Tapi kalo udah kenal jangan kabur ya sender soalnya aku kadang-kadang kaya orgil. 😂🤏🏻

Richie J. · 8mo

hello Vanilla, your profile is so pretty. Anyway can i get a followback?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link