Evangeline.
springsode

Is it sunny where you are?

Vienna, Austria
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Drown your message to the sea?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Sea's Whisperer · 4mo

What's your ideal type?

Not sure if I have one, but I always adore someone eloquent and soft-spoken. ☝🏻

Oliver · 8 answers · 4mo

Boleh bagi TMI awal tahun 2024? Apa aja deh

Sea's Whisperer · 4mo

Have you set your eyes on someone?

Yasmine · 6 answers · 4mo

are you healed or trying not to think about it?

Oliver · 4 answers · 4mo

Sejujurnya kadang udah lupa siapa aja yang mutualan Retrospring di sini since it's been so long, but I feel like asking! How's your 2023 in review, everyone?

2023 is a whole rollercoaster ride, I'd say? I started the year with no expectations but there are tons of good things (and the not-so-pleasant ones..). In conclusion, I think I'd give it 8/10?

Nala · 4mo

Siapa ini di bawah yang mau gebet Eve. Aku duluan!!! >:(

Sea's Whisperer · 7mo

Assalamualaikum.

Jadi boleh ketuk dmnya? Bahkan When harry met sally juga perlu bertahun tahun buat sadar sama perasaan satu sama lain, so i'll take my time to get to know you better.

Lucu lagi nurut...

Ahaha go on! I'm always up for a friendship offer anyway. Good luck on this 'knowing Eve better' trip then, anon?

Sea's Whisperer · 7mo

Masa dipanggil buaya.

Iya kamu misterius banget, i wanted to know your interest. Okay fine, be super duper mega bestfriend then become When harry met sally, only if you understand the reference.

Kamu sih dateng-dateng gombal. Minimal salam dulu?

Kenalan biar tau interest-ku dong. Ngebut banget nih mau kayak When Harry Met Sally? Pelan-pelan, kalau kata tukang parkir. :p

Sea's Whisperer · 7mo

Nyaman sendiri dalam artian i can be happy and taking care of myself pretty well, but if i can be much much happier with you, then why not?

Random people, i think you're pretty and lovely but you didn't put rentry or tumblr for more information about you, and you said you're bored and wanting to read interesting things on your retro, so i give it a try. Who knows i can at least put a smile on your face and accompany you to talk.

Selamat pagi, buaya. 🫵🏻

HAHAHA. Maaf kalau misterius banget yaa? Thank you for accompanying me this past few days then, anon. You did put a smile on my face. Sekarang saatnya muncul dan ayo temenan (biar bisa jadi super duper mega best friend)?

Sea's Whisperer · 7mo

Jadi terbiasa detached dari semua orang, merasa lebih nyaman sendiri adalah salah satunya. Kita aja belum kenalan, gimana aku mau ngomong langsung.

Ini gimana ceritanya nyaman sendiri tapi nanya ada kesempatan lebih dari temen atau nggak.. 🤨 Heeey terus kamu siapa HAHAHA. Nyasar yaa?

Sea's Whisperer · 7mo

Kenapa mau belajar buat detached? Detached juga ngga enak. Banyak, mau dating venus in taurus women tapi katanya cuman bisa jadi super duper mega bestfriend.

Belum apa apa sudah kena friendzone.

Apa aja tuh gak enaknya? HAHAHA. Minimal dilarang iseng lewat anon gini yaa. Ngomong langsung kalau berani. 👎🏻

Shayla Enola · 7mo

Teteh, teteh! How's your Thursday? Is it good enough to make you smile? :3

Hari ini capeeek banget, tapi habis ketemu orang-orang seru jadi senyum dikit deh. 😛

Sea's Whisperer · 7mo

Hard to answer, pernah 22nya, tapi belakangan ini lebih sering detached, kalau kamu gimana?
Karena kamu suka zodiac, jadi kamu pasti suka bahasnya. Setelah aku baca baca, memang itu kan nilai plus venus in taurus, committed and devoted.

Yuk bikin pancakes. Temenan aja? Apa ngga ada kesempatan lebih dari teman?

Aku lagi belajar detached soalnya biasanya gampang attached HAHAHA. Jadi gimana research taurus venusnya? Found anything interesting? ☺️

.... ini GIMANA. Lebih dari teman maksudnya super duper mega best friend yaa?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link