暖月
tenderkisses

(虹彩’s) / may our hearts bloom with grace and kindness 🪷

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
place to release every ounce of inquiringness ♡

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Willie · 2d

Folbeg aku sekarang juga paham

Mars · 2mo

hebat ya indonesia ini punya penduduk secantik kamu

little dove 🕊 · 2mo

halo. maaf kalau ini tiba-tiba bikin kamu kaget, ya. tapi kamu sempat lewat timeline aku dan aku lihat kamu cantik sekali, begitu juga cara kamu interaksi. kalau dibolehin kenalan, aku mau kenalan dan berteman sama kamu. tapi, aku gak punya akun cyber :sad: tapi, aku harap kamu gak keberatan kalau mau kenalan sama aku juga (yang tiba-tiba ini). hehe, cukup segini saja. semoga harimu menyenangkan, cantik!

yaampun, aku.. malu banget ini (in a good way) ㅠㅠ baru buka retro sudah dapat pesan yang gemes banget.. ㅠㅠ halo, halo sendernyim! 🥺🤍 terima kasih untuk pujian baiknya, ya? MALU BANGET, DEH. ㅠㅠ dan.. aku mau! aku mau temenan sama sendernya, kok! boleh kirimi pesan lewat DM aku, ya? nanti aku balas! ♡ semoga harinya sender menyenangkan juga di sana! <3

Irina ❤︎ · 4mo

Kenapa km cantik bgt my Blossom

little dove 🕊 · 2mo

Silakan jika demikian. Terima kasih sudah memberikan alasan panjang lebar. Aku tidak kesal, akan aku hargai keputusan kamu. Sekian.

terima kasih banyak, anon! please.. don’t mention it! ;) explaining things has never been hard for me, rather than having a miscomprehension! ☻ sekali lagi, aku sangat berterima kasih karna anon sangat peduli dengan sekitarnya.. semoga malamnya menyenangkan, anon! 🤍

little dove 🕊 · 2mo

Mage, aku ingin beri tahu bahwa Wonyoung salah satu yang ikut promote Starbucks yang menjadi target boikot. Di IVE, yang tidak kelihatan ikut promote hanya Liz dan Rei. Sekian.

little dove 🕊 · 3mo

your pics came across my timeline and you're SOOOOO PRETTY. i thought you're jo yuri, soalnya mirip🥹

did it...? I am glad to know it didn’t bother you at all, dearest 🥺🤍 aduh.. tapi.. malu banget ini dimiripin sama jo yuri ㅠ—ㅠ thank you so much for visiting my retro and giving me a compliment, sunshine.. I wish you a lovely day, as lovely as you 💕

Seth. · 20 answers · 4mo

what instantly came to your mind when you heard my name?

“shanshine” (aka sasha!), seunghan (semoga bener penulisannya!), jisung.. riize sama omuriize itu sama enggak? pokoknya itu, yaaa :3

Milan · 15 answers · 4mo

What do you think about Milan? :]

milan is the kind of friend that everyone needs.. you welcome everyone, and you know how to appreciate your loved ones. you cherish each of your friends' presences. and, you are so funny! :3 suka asbun, but in a funny way <:3 I think it is hard for you to open up with people, so I am really hoping you can find someone who will be able to provide you with a comfort place where you can lean on them without getting scared of being judged ♡ thus, the conclusion is that I am gladly uttering that I am glad to be your friend, buttercup! 🧁✨

little dove 🕊 · 4mo

have you ever been in traumatizing rls?

I had, sendernim. nevertheless, it means nothing now because I keep receiving lots of love from people in my surroundings, especially from my last ex. I have successfully gotten out of all those traumas while becoming a better version of myself, even to this day ♡ thank you for asking!

little dove 🕊 · 4mo

what was the last song you listened to on repeat ???

4 days ago.. one of the songs that I listened to on repeat was 'strange land by niki zefanya', sendernim! c:

little dove 🕊 · 4mo

magie sorry aku kayak pernah lihat kamu. are you ren’s ex??

halo-halo, sendernim! benar sekali, sender! aku mantannya, ren.. apa sendernya kenal sama salah satu dari kami berdua? maaf baru menjawab, yaa. ♡

· 50 answers · 4mo

dari angka 1-10, kalian paling suka angka berapa? :D

aku paling suka angka 9 dan 8.. enggak bisa pilih satu, star > :( karna dua-duanya suka.. ㅠㅠ

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link