Senara Mayumi.
Ayapricot

‹ ✩ 𝖼'𝖾𝗌𝗍 𝗆𝖺𝗂𝗇𝗍𝖾𝗇𝖺𝗇𝗍 𝗇𝗈𝗍𝗋𝖾 𝗍𝖾𝗆𝗉𝗌

Fukuoka-Japan
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask or tell me anything you want. 🤍

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
duta. · 31 answers · 3mo

if something bad happens, who is the first person you would go to?

Mario Adhitama · 49 answers · 3mo

Kalau replyan X jadi gaib gitu cara sembuhinnya gimana ya? Gak masuk mentab dan qrt juga sama. Barangkali ada yang tau solusinya? (gen ask)

duta. · 31 answers · 3mo

What’s your favorite flavor of ice cream? Mine is oreo.

· 15 answers · 3mo

kepooo, tapi kalian punya dream concert kalian gak sih? coba dong kasih tau aku! 😋

Punya, tapi menurutku ini impossible... Aku pengen banget dateng ke konsernya Why Don't We. T___T tapi setelah liat apa aja yang udah mereka alami, dan mereka mutusin buat hiatus band (pret). Kayaknya impossible deh mereka balik lagi. Udah trauma duluan, 1D kedua ini mah.

duta. · 26 answers · 3mo

saya iseng ganti theme retro dengan warna soft. what do you think? is it good?

Angeline Hart. · 8 answers · 8mo

In a hypothetical do-over, if you had the chance to be anyone, who would you choose to be, and why? <3

𐙚 · 5 answers · 8mo

rambutku panjang tapi rontok, mending dipotong atau enggak ya? :(

𐙚 · 8 answers · 7mo

between spotify, apple music, and yt music, wich one would u choose?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link