Farrel.
Fwrost

Life is ten percent what happens to you and ninety percent how you respond to it.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Please ask nicely if you are curious about something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Curious Cat! · 2mo

Real best yeonjun rp!

Terharu banget lap air mata Boleh gak ini aku print terus aku tempel di dinding?

Curious Cat! · 3mo

hello there kak farrel! i’m sorry again to coming out from nowhere, but i hope you don’t mind to check {twitter.com/lovepagefarrel} also please keep it to yourself kakak {just because little mars too embrassed} have a nice day! ♥︎

Little Mars, I've seen you deactivated that account. Even so, I am truly grateful for your presence. Thank you for making me feel loved. Always be happy, Little Mars! 🧡

Sachandru · 3mo

Hello there, Farrel. Sorry if I disrupted your weekend, but may I have your time? 

Hello, sorry I just opened retrospring after a long time. Is there anything I can help you with? You can hit my DM for that.

Curious Cat! · 3mo

Naksir berat Kk Farel.

Kayara Adeline. · 4mo

kapan yah TOS S2 & Kita angrybaobao lagi.

Tau ya, padahal udah nungguin banget TOS S2. Kalau mereka belum revamp, kita usahakan jadi Angrybao di CA lain.

Curious Cat! · 4mo

Kakak, naksir kakak. 😅

Curious Cat! · 4mo

how’s life? still saving the tele channel you told me about? if so, can you send it? i suddenly thought about it and was curious about that.

Always try to be the best every day, how about you? I thought I had lost access to it and couldn't see it anymore.

Curious Cat! · 4mo

halo, kak farel! terima kasih ya sudah jadi orang yang super duper keren dan super penyayang. semoga hal-hal baik dan orang-orang baik akan selalu ada di sekitar kakak. karena kakak pantas untuk itu! be happy always ya, kak. stay healthy and stay blessed. 🤍

— A.

Halo, A! Makasih banyak untuk kata katanya ya? Itu beneran bikin aku semangat hari ini. Kamu juga harus selalu bahagia ya. Semoga semua hal baik akan selalu ada di sekitarmu. Makasih ya udah nyempetin ngisi ini di retroku. Kamu baik banget dan aku beneran terharu.

Curious Cat! · 4mo

Huumm semuanya aja. Tapi special pake telor karet dua buat leader nya!

Target pasarnya leader kami ya? Udah disampaikan ya sender. Kalau mau lebih lagi bisa langsung dm aja orangnya. Dia agak gigit dikit sih tapi okelah bisa dijinakin.

Curious Cat! · 4mo

Kak farrel, titip salam ke temen sq txt nya yang jomblo yaa!

Boleh! Mau titip salam ke siapa? Soobin/Taehyun/Hueningkainya nih? Atau semuanya ya?

Curious Cat! · 4mo

kak farrel, mau nanya dong. what’s your ideal type?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link