Godfrey
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 6d

Kwetiau ayam apa kwetiau seafood? Rebus apa goreng?

Anonymous Coward · 6d

Varian nasgor apa yang paling enak menurutmu?

Anonymous Coward · 17d

I need your advice part ke berapa ya ini hahaha, which one better major between statistic and information system for person who likes mathematics, learning, experiment, not so into IT varied but kinda like it? Thank you very much for your advice, it will help me so much. Anw, kalau keberatan menjawab boleh tidak menjawab kok, agak berat soalnya, kurasa agak gimana gitu ngasih pertanyaan memberatkan untuk orang lain, tapi dicoba apa salahnya kan. Sekali lagi, terima kasih.

Anonymous Coward · 17d

Ini sender yang minta saran lagu. Kalo gak keberatan, mungkin salah satu dari lagu-lagu favoritmu boleh, yang sering diputar akhir-akhir ini juga boleh, aku suka menjelajah lagu! Agak bosen akhir-akhir ini dengerin lagu bertema jatuh cinta seperti Rahasia Hatiku yang dinyanyikan oleh Kahitna.

Oh ya? Ini receiver yang nerima saran lagu kemarin. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. Menjelajah lagu buat apa ya? Mencari one piece? Lumayan happy baru-baru ini mendengarkan lagu bertemakan fisika mengenai medan magnet yang mempunyai sumbu U U U U U dan berjudul Magnetic yang dinyanyikan oleh ILLIT.

Anonymous Coward · 19d

Gimana caranya aktualisasi diri dan living the life, bisa balance gak sih kedua hal tsb? Adakah saran? Thank youu! Ah, thank you too, huge thanks, for your another responses to my question!

There’s no secret sauce unless you know yourself better, simply lakuin aja apa yang bikin lu seneng dan bisa berdampak baik bagi orang lain, and always believe that even with small progress, you can make compound impact in the future, just keep the momentum going.

Anonymous Coward · 19d

Mau saran lagu dong, boleh gak?

Anonymous Coward · 23d

What's your best advice to survive in 2024?

Anonymous Coward · 1y

What is the worst thing about your favourite book?

Anonymous Coward · 12mo

hello you seem like a smart guy i wonder what’s the difference use for python and javascript? it’s kinda hard to absorb when i read it online 🥹

Anonymous Coward · 1y

what sem are u in?

Anonymous Coward · 1y

heyyyyyyyyy i think ure so cool can we be moots on twt lol

Anonymous Coward · 1y

tell me your midnight thoughts

i have variety of boobs that i haven't read yet, i wish i could finish them in one blink

Anonymous Coward · 1y

what do u do on ur free time

take a sip of coffee, checking emails, answering whatsapp message, out to point coffee to grab coffee, and gym.

Anonymous Coward · 3mo

What's your girlfriend type?

that embrace altruism and have a faith on changing what's need to be change.
(jk)

Anonymous Coward · 3mo

give us 5 tips. any tips.

  1. eat good food, don't forget protein is #1, try cooking, explore ingredients,
  2. surround yourself with people who can uplift you 2 be the best version of yourself
  3. diversify your hobby, try golf, is not that expensive, or practice shooting in shooting range
  4. if people find you annoying but it sounds irrational, keep it up. they might have some weird biases, or you guys are not sharing the same page.
  5. hold your head up high, just so you know that you can do better and face every struggles ahead by doing something that you're capable of
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link