Reagan Michels
Herbst
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask me, anything.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
🕸️ · 3mo

Hi kak, since you seems like to go to GI frequently- can you suggest me good places (eat, hang out, etc) there? :>

Family Mart (tetep nomor satu). If you like or can be able to eat Malatang or Mix Soup, you have to try You Ma You La! And the best Jjampong in town, Taeyang Sung (sebenernya mau gatekeep tp gpp soalnya enak). Oh penasaran sama Basque Cheesecake Brulee Ice Creamnya Fragments x ACAII sepertinya enak (sblm ini keluar juga udah penasaran sama Fragments), dan sisanya boleh coba Don Bakeshop, KOI, Coco Ichibanya, Endorphins, Châteraisé. Kalo ada yang aku inget lagi, nanti aku tambahin di reply ya!

🕸️ · 5mo

Kak maaf norak, foto ketiga itu stasiun MRT mana ya..? Rencananya mau me-time dengan naik MRT, kayanya pemandangannya bagus. Makasih udah jawab! https://twitter.com/Herbsucht/status/1753462290542915702?s=19

Halo, sender. Untuk foto itu aku di stasiun MRT ASEAN, ya. Pokoknya mulai dari MRT ASEAN, Blok M BCA dan kesana lagi udah di atas deh stasiunnya kalo gasalah. Selamat jalan-jalan!

🕸️ · 6mo

kak aku nyobain yang automation itu kok failed terus yah chatnya ga kekirim apakah ada saran 😟

Gagalnya pas gimana? Takut ada salah pas kamu gituinnya, coba DM aku aja nanti diajarin.

🕸️ · 6mo

YJ yang inisial "A." yg jelek itu, just want to know.

Nder, yang pertama, maaf nih, semua temenku gaada yang jelek jadi jangan nyebut oranglain kayak gitu ya. Kedua, aku sama dia (kalo sama yang kita maksud) masih temenan kok di Instagram dan WhatsApp. Semoga menjawab rasa penasarannya, ya. Have a nice day ahead.

🕸️ · 6mo

Ka Reagan, do you still be friend with your "Yeonjun Twins." ? You know what i mean.

With love, Lily. · 6 answers · 6mo

Tell me a song that you have associated to someone! Mind to tell me the reason as well? Have a nice day, fellas! 🦋

Daylight by Taylor Swift. I had thought that my love life would be black and white forever, but oh, how wrong was I, after I met her. The love that was once just a notion of black and white also burning red; transformed into something even brighter, it’s golden, in her hand. Tessa June, she is a daylight to me.

🕸️ · 6mo

ini reagan yang pacarnya narisaa itu bukan?

Let me correct it, I WAS his boyfriend, yes. Now I’m with Tessa so you might consider to change the title. Thank you.

🕸️ · 6mo

Hello, please tell Avary directly to check her Retrospring immediately. Thanks, R!

Evangeline. · 7 answers · 7mo

Leave your favorite movie(s) here, pretty please! 🍿

The Menu, Last Night in Soho, Who Am I – Kein System ist sicher, All Quiet on the Western Front (Im Westen nichts Neues), Our Times.

🕸️ · 7mo

Aga, temen kamu yang namanya Archie itu jomblo? If I may know, dia suka cewe gak ya…

🕸️ · 7mo

Do you set your eyes on someone rn?

🕸️ · 7mo

Siapa yang mau jadi target pasarnya Reagan? Cung! 😁

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link