Sid.
Ideationism

I post silly things.

Somewhere beyond my sanity.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Just ask.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Civilian · 11h

I bet I think u are using glasses in real life.. yeah.. just like Tooru, in my mind.

Civilian · 14h

sid mau commis bokuaka bisa gaaa😔

Civilian · 14h

Sid, punya rencana buat bikin narasi about choso and yuki? saw you talk about them a lot these days

Done that twice actually. Ada di AO3 gua kok. I am their hard shipper since day one.

Civilian · 16h

Sid, kapan main telegram lagi? apa belum pernah? soalnya pernah lihat nyantumin link au juga di ch (lupa au apa). it's been a long time ^^ tapi kalau bukan kamu, maaf ya.

Gua gak pernah main telegram sampai buat channel gitu, I think you got the wrong person? I am only here on Twitter since last year. X.

Civilian · 19h

kok tidak ada what if bokuaka pacaran kak............

Civilian · 19h

udh ibadah lum sid

Civilian · 1d

Bang lu aktif di twt doang kah? Apa ada sosmed lain juga?

Aktif di twitter dan dunia nyata kebetulan. Kalau lagi gak muncul di twitter tandanya gua lagi depresi di toilet kantor.

Civilian · 1d

Your type is Atsumu? Are you into someone who's naturally cute? (we all agree Atsumu is one of those right...)

Maybe you're right... I don't really have a specific type, though. I like what I like and I love what I love. If that makes any sense.

Civilian · 2d

Kak, izin naksir.

Civilian · 1d

bro sid, etah te si shirabu HTS sama daishou atau shirabu suka ama eita?

Civilian · 1d

Kak, kalau commish revisi au sabi ndak?

Mau revisi ushioi ya lu. Nggak bisa sob, bisanya buat lanjutan dari au yang pernah gua tulis/What Ifs.

Civilian · 2d

what music do you listen to kaaaakkk

Civilian · 2d

Bro mau nanya dong, ni si iwa berkicau lost spark lost spark ke oik tuh kan bikin penasaran ye, itu mereka sempet catch feeling romantically atau gimana brodi?

Bercandaan aja. Lost park tuh kayak inside joke di gamon universe. They are best friends without any feelings involved.

Civilian · 2d

as i recall, you once said that di gamonverse tuh km paling mirip (punch line-nya) sm yuji & tipe km atsu. aku penasaran deh sid, headcanon km kalau mereka pacaran tuh gmn? :D

Civilian · 2d

Is your type (in real life) someone who has personality like Oikawa in Gamon? Minus the bratty attitude. Jawab kalau berkenan aja, Sid.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link