ARJUNA.
LONEPOETRY

Riuh gema ujaran tak baik tersebut tersimpan di belakang kepala, enggan beranjak jauh. Namun, saya selalu tahu harus apa ketika setiap katanya mulai menggerogoti keinginan untuk tetap utuh.

Somewhere over the rainbow.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask your curiosity away.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Curious Cat · 4mo

I miss you Mas.. Is there any chance we could have a chat like we used to do someday?

Maybe you want to come directly to my DM? I don't know who you are and I don't want to assume things but if want to talk, there's always a chance for that.

Curious Cat · 5mo

Kakak jafi bfr lagi dong, pengen rent☹️

Gak bisa, sender. Waktunya gak ada dan untuk nyiapin CARRD dan lain-lain juga butuh waktu lama.

I wonder why you want to rent me? I only think of me as a disappointment, nanti kamu kecewa juga (most likely), karena saya mungkin saja gak seperti yang kamu bayangkan.

Curious Cat · 5mo

Jaw drops 😲 to the floor 😱. Eyes pop out 😵. Sound effect 📣 of, "🚨 AWOOOOGA 🚨 AWOOOOGA 🚨!!!!" Places eyes 😶 and jaw 👅 back in place 🤤. Regains 😤 composure 😌.) ... Eh hem 🕵️, you three 💁💁💁 look quite lovely 😍.

Curious Cat · 5mo

Maaf banget spamnya 🙏🏻 anyway selamat pagi dan MENYALA ABANGKUH 💥💥💥

Selamat pagi! Kita semua mabuk Ilmu padi dan menyala abangkuh ternyata.... Anyway, semoga hari ini jadi hari yang baik buatmu ya, sender.

Curious Cat · 5mo

I miss you(r amazing hands and all the gorgeous stuffs they make)

Thank you so much... Ada yang ingat saya dan karya yang saya buat aja sudah bikin terharu. Thank you for your sweet message, sender and thank you for missing me (and my creations).

Curious Cat · 5mo

have u seen the Dangerously cover by Plave? IT'S SO GOOD T___T

Haven't seen it yet but i'll definitely check it out. Sudah lama gak ngikutin Plave atau grup manapun.

Curious Cat · 5mo

JADI QUESTION KE SERATUS NGGK ☹️☹️☹️☹️☹️

Curious Cat · 5mo

apakah ada rencana untuk kembali sebagai profile needs BA... :(

Saya maunya kembali tapi lihat akun sendiri jadi miris karena benar-benar gak ada yang kenal saya atau karya saya lagi. To keep up with the newest design also seems hard for me.... I do want to comeback, to be very honest.

Curious Cat · 5mo

Do you mind if someone slides to your DM and asking stuff bout the election?

Not at all! I'll be happy to assist you with the informations you need, go ahead, sender.

Aurich Heindelz · 69 answers · 5mo

What you love so much of being your parents' kid?

Curious Cat · 5mo

every time you said you're not worthy of satu pasang sepatu kets warna neon bertambah ke koleksi cak imin

I— (is too stunned to speak)

Well, sepatu neon gak jelek, kok.... Ngejreng aja.

Curious Cat · 5mo

Bener sih tapi salah. Jam 11 tuh kesiangan, mas kesayangan. 🫶🏻

Hahaha this one is super adorable.... Thank you. Terima kasih sudah menghibur saya yang merasa hopeless dan mual akibat nonton film.

You are so sweet, really.

Curious Cat · 5mo

Hmm gini, apa bedanya jam 11 sama mas?

Curious Cat · 5mo

Kalau Indonesianya ayamnya digeprek, sementara di Jepang ayamnya di teri-yaki xixixi. https://retrospring.net/@LONEPOETRY/a/111913879327026762

Saya bacanya ketawa sedikit, boleh lah.... That's an adorable riddle. Another one, perhaps?

Curious Cat · 5mo

kakak... naksir..

Cukup kaget bacanya tapi sebaiknya jangan, ya? I mean, I am not as good as you think I am, perhaps I am worse than you think.

Sender, thank you, I sincerely thank you that you have that feeling for me, that feeling is precious but I don't deserve that.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link