Vier.
Loirevier

Drown in a cold vat of whiskey? Death, where is thy sting?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Meownyet · 3mo

if you could pick one out of Doraemon's pocket, what would you choose? ✨

Meownyet · 4mo

Km twu gk sebutan orang yang nerawat anjing sakit? Yak bener, dogter XiXiXi,,,🤭🤭🤭

Meownyet · 4mo

Hai... Aku salah satu yang gak followan sama kamu, tapi i found out that you're attractive. Semoga bahagia terus ya, Vier! Seneng lihat kamu dikelilingi orang-orang baik.

Hey there, Sender. So, I’ve been pondering a bit about what really defines my interesting side, besides my quirky hobby of reacting to my own bubble—which is pretty amusing, right? But hey, I will take that as a compliment. Thank you, your kind words mean a lot. And speaking of positivity, I genuinely hope you’re always surrounded by kindhearted people. Keep spreading those good vibes, Sender, and never forget to prioritise your own happiness too.

Meownyet · 4mo

vier tau ga ada scarab yang pake topi 😆 namanya scarabmouche

Meownyet · 4mo

semoga abang mendapatkan pacar beriman baik hati dan menyayangi abang sepenuh hati, rajin menabung dan peduli terhadap sesama

Meownyet · 4mo

semoga gak ada yang jahat jahat sama abang... 🫳 (maafyah gk sopan pegang kepala org tua)

Cekikikan. Aamiin, aamiin. Makasih, ya, adeknya Abg yang nggak kalah gemes ini? Semoga kamu juga senantiasa dikelilingi orang yang baik dan sayang kamu, mau jagain kamu juga layaknya Abg. Ciah.

Meownyet · 4mo

Permisi Mas 😉 nama saya Nimas 💅🏻
Tapi kalo pagi saya jadi.. Thomas 💪🏻
Saya dari Brebes 🥵 Cantik-cantik pedes 🔥🌶️ Tapi saya gemes 🥺 Sama cowok judes 😐 Siapa gak mau senyum 🙅🏻, siap-siap ta' cium 💋 Siapa gak mau senyum 🙅🏻, siap-siap ta' cium 💋

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link