Maskarad

My body made of crushed little stars.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
What do we have for today?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Lost Wanderer · 21h
Lost Wanderer · 1d

My goodness, our King Juniell what happened in May???😭 (Wait. I didn’t know your pronouns just yet, MONARCH!) Reading from your rentry, if I’m not mistaken there is 32 writing posted in May? Howdy maintain to write every single day... like where did you get all those inspirations from? Brb getting my note just real quick.🫡✏️

HAHAHAHAH MY FRIEND, thank you so much for take a sneak peek on my rentry.. I also have no idea that i’ve write quite plenty on May! Tapi saya akui, bulan Mei memang bulan sulit buat saya. I write to keep my sanity hanging on the last thread. Most of my writings, if you noticed, based on raw emotions. Rage and lust. Inspirasinya, dari apa yang rasa dan apa yang saya lihat (a little bit personal, eh?) Emosi, harap dan realita melebur jadi tulisan yang berserak-serakan di bulan Mei. Terima kasih sekali lagi sudah bertandang kemari, saya senang sekali kamu hadir di sini!

Lost Wanderer · 6d

Stopping by here just to say thank you. Karya punya kamu yang rayuan anak sulung (maaf aku lupa tapi itu) sama yang merengkuh badai (maaf lupa lagi) sedikit banyak menggambarkan situasi yang sedang dialami, terima kasih ya sudah buat karya yang sangat sangat bagus dan membuat hati hangat. Juni, terima kasih sudah berkarya! Selamat bulan Juni ya Juni. Semoga kamu selalu dikelilingi banyak cinta dan banyak bahagia (you are loved by many)

Terima kasih.. banyak.. sudah mau mampir kemari dan meninggalkan banyak hal untuk saya simpan di dalam hati. Saya sangat senang mendengar apresiasi darimu, kawan. Terima kasih banyak. Semoga kamu selalu merasa dicintai dan menemui hal-hal kecil yang bisa membuat bahagia terukir jelas pada wajahmu!

Lost Wanderer · 7d

hii boleh kah kamu spill kalau font biasanya pakai font apa? terima kasih ♥️

Lost Wanderer · 8d

halo boleh bertanya? untuk repost tulisan kamu dengan menyantumkan copyright apakah boleh?

Sangat diperbolehkan teman, asalkan cantumkan username atau nama saya ya? Terima kasih banyak!

Lost Wanderer · 14d

hi!! heard you're accepting requests. if you don't mind, would you like to writes based on sal priadi song? it's called melebur semesta. aku punya kenangan sama lagu itu, and i think you can turn that song into a beautiful poem. thank you beforehand.

Adam. · 9d

Juniel, how does June treat you this far?

So far, my June is filled with.. intense dream? I dream a lot lately and it became more vivid day by day. Not complaining (actually enjoyed it). But, so far so good! How was yours?

Lost Wanderer · 9d

Halo! Mau bertanya! Tulisan-tulisan cantik yang kamu post itu tulisannya dibikin di aplikasi apa yah? Aku harap kamu tidak keberatan ditanyain ini… Terima kasih banyak!

Salam! Tidak keberatan sama sekali, teman. Kebetulan saya hanya menggunakan google docs, yang kemudian saya screenshot dan disesuaikan ukurannya (paling tidak) agar terlihat rapih. (Omong-omong, terima kasih sudah mampir ke laman saya!)

a. · 20d

My submission for writing prompt! Something along the way with “regret” and “almost”

Lost Wanderer · 20d

Hello precious wanderer! I am sorry it took me one week to complete this piece. I sincere hope you will like it (bonus my clumsy drawing) https://x.com/fallenikares/status/1799038133423747419?s=46&t=Q-7s4V9FJv9vqIIqvtYTyQ

Lost Wanderer · 16d

hi kak, im new di writing acc. aku mau tanya deh, bikin style tulisan yang belakang kalimatnya "rhymes" tuh common gak sih di dunia writing? contoh: aku pusing. sekeliling terasa bising. aku lihat sekeliling. kenapa semua terasa asing? —yang modelannya begitu kak... any pov for this one?

Lost Wanderer · 23d

Hey, is it okay if i slide into your dm? You may not know me, i follow you through priv acc and i’m kinda sad (and lonely) and idk your presence can put me on ease. It’s okay if you’re uncomfortable!!! I’ll just keep bugging you here (i’m sorry ☹️)

Hey.. maaf baru balas retro dari kamu. It’s alright, I’m glad if I can give you company and put you on ease. Jangan sedih-sedih, ayo kita ngobrol? I will wait for your presence ya, my dear friend!

Lost Wanderer · 27d

hi maskarad, can i request a poem about something like a song from ariana grande - we cant be friends? something like longing for someone who we thought gonna be our partner but something got in the way and now we've got our own partner

Jeremiah Rayen. · 8 answers · 26d

cara bikin mantan stop hubungi kita dong? padahal dia punya pacar, kalau nggak dibales malah tantrum atau nuduh dengan asumsi jeleknya itu.

Rayen, kalau misalnya selamanya kita suapin ego dia dengan balas terus pesannya (karena dia tantrum dan nuduh dengan asumsi jeleknya) nggak akan habis. Pertama, kamu jadi ngerasa drained. Kedua, dia semakin ngelunjak. Biarin dia mau tantrum dan nuduh dengan asumsi kaya apa, saran dari gue sama kaya teman-teman yang lain. Cut off dengan block. Kalau dia tetep berusaha reach out lagi, block lagi.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link