Desha
bluefeather

Somewhere in the lavender haze.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
‪Be nice or I’ll bite!‬

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
A curious cat · 5mo

Desc ak dong mandeh

Noah baik hati, bisa dicall kapan aja kecuali di atas jam 9 soalnya udah molor, suka menabung, berbudi dan cita-cita luhur, secara nyata maupun kasat mata dengan ajian pancasona, ajisukmo maupun boboiboy kuase tujuh

A curious cat · 5mo

please describe gw

A curious cat · 5mo

Ceritain dong tentang temen kamu yang namanya Farrel itu.

A curious cat · 5mo

Kak, saran kegiatan self-care yang boost mood dong ✨

hai! self-care yang menurutku boost my mood…. listen to music that makes me happy (ask for my playlist if you want) and go for a walk, nature is calming! i’m starting to drink more water and less sugary drink, is this self care? if i don't have any self care plans, just rest. like... rest rest. and a trip to the hair salon is one of my favorite form of self care! 🤍

cbanai · 6mo

Menurutmu, aku lebih cocok sama Suguru Geto, Armin Arlert, atau lebih baik Take a Chance With Me?

Gebiel Edelio · 4 answers · 6mo

Malam tahun baru ada acara apa nih?

ROUGE. · 11 answers · 5mo

Temenan di X yuk! Akunku ada di bio ya, tapiii legals only :o

Ailo. · 6mo

Malas sm lu.

puas kalian hina idol kami? puas liat kami begini? puas kalian hah? belum puas? haha hina kami sepuasmu tapi maaf 🙏🏻 jangan idola kami satu hal yg harus kalian ingat jika kalian benci kami kami jauh lebih bENCik sama kalian

Cleo. · 6mo

Lari ada yeoja ngejar tidaaaak

tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,, 🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,,🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,,🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,,🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,,🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,, 🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,,🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓tLoNk aK Di kEjAr aYaM,,,🏃🏻‍♀️ 🐓🐓🐓

shaneena ᶻ 𝗓 𐰁 · 5 answers · 6mo

GUUYYYS ^...........^ what'S your go-to holiday movie? pleaseee i got borrreeeedddd ... >:(

holiday means marathon kdrama! ‪i super recommend hometown chachacha and our beloved summer!‬

Hadley. · 4 answers · 6mo

Do you agree that a person's vibe will reflect to their daily life?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link