cera
ceyaaay

Hi! ૮₍ ˶ᵔ ᵕ ᵔ˶ ₎ა

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
With love, Lily. · 10 answers · 4mo

Saran drama/film lucu sampe ngik ngik dong. Pengen ketawa ngakak. 😮‍💨

Lily. ♡̴ · 7 answers · 3mo

How’s life?

SOOO HAPPY!! maret banyak sekaalii cerita dan seru seruuu 🤩🫶🏻 TAPI SEDIH DAN PUSING DIKIT belum dapet tanggal libur kapan daaaann makin banyak tugas huhuhuhu 😩💔

Anonymous Coward · 3mo

Ceya!!! I love you!!!

Anonymous Coward · 3mo

I love you

Weston. · 2 answers · 5mo

Well, I'm a bit hopeless today. Would be good if you could give me some short affirmations? Thank you

abaaangg, it's okay!! everything will be fineeee. abang udah keren banget, selalu kereeeenn!! cera proud of youu, i'm here ya abang kalo mau cerita 🥺🥺 fightiiiinggggg abang keren!!!!! 💗

Anonymous Coward · 1y

Can you play the piano?

Anonymous Coward · 1y

Do you want to know more about history?

Anonymous Coward · 1y

What is the worst thing one can do if they're bored?

Anonymous Coward · 5mo

sayang dd gemes! 😆

iiiii capaaaanii lucuuu bangettttt!! SAYANG ANON GEMES JUGA 💘💘💘💘💘

Anonymous Coward · 1y

Do you recycle?

udah 8 bulan pertanyaan ini ada sampe sekarang AKU GATAU MAU JAWAB APA 😫😭

Cavella. · 6 answers · 11mo

whats your favorite coffee lately? :]

Lukey · 11mo

ILYSM 🩷

Ljubljana · 5mo

ceya fi ke eyis!!

cuek.. 😭 JUJUR AWALNYA AKU NGIRA KAMU CUEK JUTEK TAUUU tapi hehehehe ternyata enggaaaa, best old friend 🥺 i love you eyissssss cayang kamu banget 💘💘

fuyu! · 5mo

Apa makanan yang bisa kamu makan tiap hari?!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link