Marvion
chacronnes
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
what's on your mind?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anon · 1mo

Produknya pakek bibir aku aja kak

Menarik, kira-kira boleh dicoba dulu seminggu gak? Kalau manjur bisa lanjut treatment-nya.

Anon · 2mo

marvionnn hai halo, gmn kabarnya?

Hello there, maaf ya udah telat dua minggu lebih. But I'm so surprised that you still remember me? Kabarnya baik, masih utuh semua organnya gak ada yang berkurang. How has life been treating you lately?

Anon · 8mo

(+ sebenernya bukan karena km serem, YOU'RE SOOO LOVELY i never think of you as someone "serem" actually. tapi.. takut.. akunya nggak kayak apa yang kamu ekspektasiin. 😢😢 maaf yahh cupu,, besokkalau udah punya nyali aku samperin. #janji!! so untill then, please stay healthy and ALIVE❤‍🔥happy weekend, hoping you enjoynyour weekends nicely and happily!)

Saya juga gak seperti yang kamu ekspektasikan, anon. 😂 it's okay actually, saya gak pernah milih-milih buat berteman kok. I'm sorry kalau kesannya saya malah maksa kamu, saya sebenarnya udah seneng kamu mau ngisi retro saya. Kayanya sekarang malah saya nungguin notifnya. (Pardon me lol) stay happy and healthy too. I hope you always surrounded by good things and good people only.

Anon · 8mo

sedih deh kenapa ya aku ngga punya nyali buat nyamperin kamu, padahl aku minta izin mau temenannya udah dari dua bulan yang lalu. maaf ya aku cuma berani ngirim pesan pesan anonim. selamat hari senin, semoga jadwal kamu minggu ini nggak hectic biar kamu bisa enjoy this life dan istirahat!! ^___^

Saya se-serem itu, ya? 😅 it's okay tho, if you don't have any hesitations about reaching out to me directly. But I really, really wanna talk and be friends with you in person. You seem like a fun person to be friends with. Maaf saya telat balas ya, semoga kamu hari ini dan kedepannya juga bisa berjalan sesuai yang kamu inginkan. Please stay healthy, sekarang lagi musim sakit. Jangan kehujanan apalagi main hujan, stay warm and hydrated. Dijaga juga pola tidur dan makannya ya, semangat karena weekend masih lama. 😅

Anon · 8mo

what movie genre you usually watch, marvion? would be better if you recommend me the tittle too! ^___^

I find a really great enjoyment in the world of horror and thriller movies 'cause they're thrilling and I love the way it keeps me on the edge of my seat and especially the cinematography. Joko Anwar's universe never fails to entertain me, you might have to give it a watch.

Anon · 9mo

fyi, aku bisa ngeong.

Anon · 9mo

haloo.. it's been awhile since the last time im coming here. seems like people still coming to your retrospring account and send funny things (? cani say that funny..? or does it makes you uncomfortable?🤔) well, im here to check up on you! how is marvion doing? is your throat still sore? i hope the heatwaves doesn't make you sick. please drink lots of water and take care of yourself! i know you're busy but don't force yourself too hard. you deserve to take a break once in a while. semangatt! jaga keshatan!

Hello there, thank you for spearing your time to come. Haha funny, right? Perhaps all of people here have part time jobs as comedians. 😂 Thank you (again) for checking me up, unfortunately I've got fever these days. But I'm okay now, don't worry. Hope you're always healthy and happy, Anon. Haha alay sedikit tapi saya benar-benar terharu bacanya. Semoga hanya hal-hal baik yang terjadi di hidup kamu, ya.

Anon · 9mo

marvion, how was today? is there anything happened that you can share to me?

Kayanya telat banget saya jawab sekarang, saya kasih TMI hari ini aja ya? Nothing special cuma beresin kerjaan, banyak senangnya karena akhirnya dom saya hujan. Di tempat kamu sudah dapat jatah hujan belum? Bisa saya transfer kalau belum. 😂 thank you for asking this kind of question. How about yours, Anon? I hope everything goes well.

Anon · 9mo

KAK TOLONG YA NOBAR KITA JANGAN HANYA SEBATAS WACANA ATAU AKU BOMBARDIR RUMAH MU.

Anon · 9mo

kamu abang-able banget deh.. mau jadi abang aku ga.. tapi aku takut (malu juga)..🫥

Anon · 9mo

Marvion itu saudara Maspion?

Anon · 9mo

KAKKK AKU KIRIM RETRO YANG IM DYING ITU JANGAN BALAS YA TOLONG AKU MALU BANGET LUPA NUKAR WORDINGNYA AGHHH MALUUUUUU real dying

Iya okay, gak saya bales ya. Meskipun saya bingung wording kamu yang salah sebelah mana. 😅

Anon · 9mo

maaf tapi kakak galak banget.... mau dimarahin.......

/ᐠ ̥ ̮ ̥ᐟ\ฅ · 9mo

Happiest birthday, Marvion! Wish you all the best and I hope you always surrounded by happiness wherever you are 🥳💘 (maaf telat sehari t__t)

Halo lucu, thank you for the kind words ya. It's okay, no need to say sorry. Ah do you perhaps have a Twitter account? And may I shoot you a follow?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link