Nay 💗⊹ ָ࣪ ˖
hanniw
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Drop your curiousities here! <3

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Nay 💗⊹ ָ࣪ ˖ · 1 answer · 1y

Hello, fellas! Does anyone of my pals here play genshin as well? Agak feeling lonely karena sering main sendiri.. kalo ada, let's connect on Twitter first, then I'll ask your UID through DM ✨🌷

Nay 💗⊹ ָ࣪ ˖ · 6 answers · 1y

Good morning, people! Disini ada kah yang MCU enthusiast? Kalo adaa, mau temenan di twitter ngga? :D

Nay 💗⊹ ָ࣪ ˖ · 3 answers · 1y

Happy sunday, everyone!! 🌷 Ada kegiatan apa di minggu pagi inii? :O oiya, bole saranin aku should i have buryam or risma [risol mayo] for this morning? 🥺

Nay 💗⊹ ָ࣪ ˖ · 12 answers · 1y

'nlooo all! Hehehehe jadi gimana nih rabunya? Ada yang nakal gak?? Anw, ada yang mauuu temenan sama akuu di Twitter? Kalooo mau, langsung drop @ nya yaa! >_<

Nay 💗⊹ ָ࣪ ˖ · 13 answers · 1y

Good morning, sweetlings! Ngga mau nanya, tapi.. semangat buat hari rabu nya, ya!! 🌷 Semoga kebahagiaan kembali mampir di kehidupan kalian hari ini! >_<

xoxo, Maeyin.

Nay 💗⊹ ָ࣪ ˖ · 12 answers · 1y

Please help me to choose? 🥺
Mcd or hokben for tonight's meals? Thank you, sweetie! 🕊️🌷

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link