𐙚 ࣪ < ͟ ͟ ͟AYIL 3
leeyoungseo

:¨ ·.· ¨𝓑erry 𝓑itty ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
`· . ★𝓒itty

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Emilly Rose W · 2mo

hello, I'm sender from ssefnum. can i get follback? thankyouu >__<

Liolio. · 9 answers · 2mo

Hai, boleh saranin lagu after break up (HTS) gak? Hehe. Yang sedih boleh, yang enggak juga boleh.

arsha · 34 answers · 3mo

temen-temen lagi sering dengerin lagu apa akhir-akhir ini? aku pengen explore musik baru!

arsha · 8 answers · 3mo

apa yang bikin kalian bahagia akhir akhir ini?

Perkasa, Alam. · 6 answers · 4mo

how do you guys cope with your break up phase

arsha · 10 answers · 4mo

hal kecil apa yang bisa bikin kalian badmood?

arsha · 13 answers · 3mo

kalian yang punya tiktok, pas puasa gini kalo siang ke sore fyp nya sering muncul video makanan ngga sih 😭

Kael ^᪲᪲᪲ · 15 answers · 3mo

Hiii, pls tell me your fav song(s) recently :D (aku lagi rombak playlist)

Perkasa, Alam. · 10 answers · 3mo

survey kecil kecilan, takjil favorit kalian apa?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link