Ocean Flower
oceanflower


She will blossom like the lily and felt
as fragile and satiny as her dress ♡

Abyss, Ocean Blue.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Leave some nice flowers here

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Flower flourish · 4d

kak that "leave him in the care of Allah" made me cry huhu best wishes for u kak 🌷💖

Hey it’s okay, ikhlas is the higher from loving. So let Allah do for something good to come. Best wishes for you too!🤍

Flower flourish · 4d

pas manyun beneran mirip seokjin mbaa😭

Flower flourish · 28d

cieeee siapa itu aku melihatnya🥹 pdhal kesini niat mw nyuruh cefaaat review parfum caressonya mbaaa

It’s been 23 days yaa, siapapun yang sudah melihat keberadaan Mas Bulan disini. Aku sangat berterima kasih kalian menghargai apa yang menjadi privasiku, dan tolong nikmati saja keindahan kami berdua ya. Sebagai bentuk rasa terima kasih akan aku review parfumnya besok!💗

Flower flourish · 12d

You are so nice to look at ma’am❤️ Can you help me fill out a questionnaire?

Flower flourish · 12d

LUCU BANGAATS MAIN DUA DUANYAA😫 selamatt menjdi petani sygku

Flower flourish · 1mo

KAA KOK DIKASIH YA LI YALILI BENERAN TAKBIRR 😭😭 MANA MALEM MALEM

Flower flourish · 1mo

Mba mau sama mantan gw ga? yg kayak gini lhooo nyarinyaaa gw bakal seneng liatnya😭😭😭

Flower flourish · 19d

mbaa tpi ada ga sih laki-laki yg menurut kamu tuh basically make me interested for first impression?

Tentu saja ada, but it’s secret🙂‍↔️ yang boleh tau tipe pasanganku harus bagaimana hanya diriku sendiri.

Flower flourish · 19d

kakk awass aja klo insecure lg, udh cantik dan pinter bgtt begini😭

Iyaa sedang diusahakan ya, aku tau kapan waktunya mereda kok. Terima kasih sayangku🥰

Flower flourish · 19d

masyaAllah Allahakbar kamu ayu bangeeet, kupinang kau dengan tetralogi andrea hirata mbak

Flower flourish · 21d

mbaaa kan mba sendiri yg bilang waktu itu kalau feeling insecure wajar kok karena kita selalu punya tendensi untuk merasa insecure tapi yg bagaimana kita menghandlenya, nih tak balikin lagi kalimaaatmu yaaaa

So for the next time, if we ever compare ourselves to others, remember this maybe you're too hard on yourself, it's okay not to be the best everything. Someone once told me that “humans can't see the good in themselves.” Your born to be beauty creature. You have your own beauty. -mba acel 2024

Flower flourish · 21d

ih kaka gapapa buat istirahatt dan ga harus produktif terus :( please jangan merasa kurang kita disini terbantu dan seneng liat kakaa selalu mau sharing ilmunya loh, ga semua orangg bisa dan mau berbagiii jangan sedii aku jadi ikutan sediii

Ah jangan sedih-sedih lagi, aku baik-baik aja disini kok. Ini aku juga sedang on the way pulau kapuk alias mau istirahat habis jaga sore, I’ll be fine! Okay. Nanti kalau udah hilang capeknya kita sharing-sharing lagi yay.

Flower flourish · 21d

NOO!!! pls i love how you sharing all about parenting and about the health sciences that people have to adopt a healthy pattern of lifee. It’s okayyy And don't feel like you're not doing anything!!! YOU TOTALLY SHARE THE GOLDEN THINGS FOR US 💛

I feel so touched that you all sent me so many good messages, I know it will pass. Maybe it's because I'm feeling burnout so I'm not feeling confident anymore. Thank you for reassuring me that what I have to share and I have more than enough.

Flower flourish · 25d

so “diarybufly” based on Bufly from Mas Bulan kahh mbaa? plss explain im begging🙏🏻🙏🏻

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link