₍ᐢ. .ᐢ₎
starsforthesea

when you kiss me, it is as if heaven whispers, and even with my eyes closed; i see the world through a rose-colored lens ₊˚⊹♡

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
just ask whatever it is!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
♥︎ · 8h

ko ngga balikan aja kalo masih gamon?

Ayang. · 27 answers · 10d

It's 127 questions on my inbox. How can I survive this, guys?

lolicya ⭐ · 13d

lucu sekali biru biru temanyaa :P

Sollaille · 4 answers · 24d

ada yang mau followan spotify ga..? spotify aku ke delete all folls & foll-Ing nya ^_^

♥︎ · 23d

Do you set your eyes on someone?

♥︎ · 29d

HAH KO PUTUS

HAHAHHA emang udah waktunyaa aja sih dan ini yang terbaik buat kita!! nggapapaa kok :p

♥︎ · 4mo

aku pengen punya rls kaya kamu sama pacar kamu sobbing any tips and trick ga sih yiyo biar langgeng? : (

aku telat ngga sih balesnya.. tipsnya saling hormati satu sama lain aja nder, kalau dia sibuk kita harus tetep ngertiin. dan yang paling penting tuh komunikasi, walaupun pasti sering gengsi kaan? tapi aku udah putus kok sekaraang hehehe maaf yaa baru lihaat

Gracila ♡ · 2 answers · 1mo

Hai haii! Mau mulai aktif lagi disinii, kalian apa kabaar?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link