Revanzio.
Conqueror

Crawling beneath sovereign heaven.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Share your thoughts here.
This user requires others to be logged in to ask questions.
(Sign in or Sign up)
Naomi. · 5 answers · 4mo

Happy sunday everyone! As the year comes to and end, name me 3 unforgettable things that leave an irreplaceable memories to you.

Punya keluarga bahagia (istri cantik dan anak yang bokem, iya Nomi namanya.) Belajar jadi budak korporat, memahami struktur SDM untuk mengatur kinerja menyayangi Ale.

Naomi. · 4mo

Papa udah ada rencana belum tahun baru bakal ngapain?

♥️ · 14 answers · 4mo

saranin lagu yang sakitnya sampe ke ulu hati dong?

Honestly I rarely listen to sad songs, tho. But try listening to Kamu dan Kenangan by Maudy Ayunda.

Calla. · 13 answers · 4mo

Name three places that you’d travel to.

Calla. · 16 answers · 4mo

What’s the first thing you do when you get up in the morning?

♥️ · 10 answers · 4mo

kehilangan orang yang paling kita sayang bener-bener sesakit ini ya ...

I understand how it feels, but this is the cycle of life, there are those who come and go. So, stay strong, Cathie.

Anonymous Coward · 4mo

jadi kamu udah buka hati??

Hahaha. Available Senin-Jumat aja, Sabtu dan Minggu cuti. Lagian kalau buka baju kan gawat tuh.

Ian · 3 answers · 4mo

Recommend me one song that saves your 2023?

Ying · 4mo

Revan! Weekend ini ada agenda tidak?

Halo, Yi. Weekend kali ini agendanya cuma main game aja (selesain quest dan event di HSR sama Aether Gazer). Yiyi sendiri udah ngapain aja hari ini?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link