:9Nio.
Getsumei

It’s where the melodies strain opens, anyone who steps freely to leave the sign of their presence. (Translate: Km nnyea, kt jwp).

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
The sign.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Noah · 12mo

Kalo misal kamu capek, kamu bakal ngapain aja?

Noah · 12mo

Capek gak?

Hibiki · 11 answers · 1y

Siapa comfort chara kalian di rp?

Sejauh ini semua Genshin karakter yang pernah di-RP-in, Nobara, tentu Power, (lanjut mikir).

Flint. · 18 answers · 1y

Apa yg kalian lakuin kalau udah muak sama 1 hal?

Jul · 4 answers · 1y

Saran anime shoujo imud ringan yang gak on going dong

Apa ya... Yang diinget sekarang ada Wotakoi, Tenki no Ko, Kimi ni Todoke, Nozaki-kun, My Little Monster, Kamisama Kiss, udah.

Flint. · 18 answers · 1y

Cara mudah move on when orangnya masih disekitar kita?

Untold signal · 1y

nilai lagu ini dari 1-10 https://youtu.be/XfhbO6xXMQY

Hi! Lagunya seru? Langsung dengerin dua kali, mmmmmm berapa yah, mungkin 8? Tapi jadi 8,8 karena pas liat deskripsinya udah ada disediain lirik lagunya (yg tadinya kepo mau search lirik jadi langsung ces). I like the genre or tone of songs similar to this one and tbh, an encouraging song is something I’ve been looking for lately! Makasiih udah mampir dan ngenalin lagunya, izin masukin ke playlist yaa.

Daniel · 10 answers · 1y

Hello, apa kabar

Daniel · 11 answers · 1y

Mending beli menu buka puasa apa beli PC soobin

Jace · 21 answers · 1y

all of the girls you loved before or die for you remix

Jace · 23 answers · 1y

rate maretnya (1-10)

Jace · 23 answers · 1y

when you like someone do you prefer to chase them or staying silent until the feeling is gone

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link