José.
Law
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask me anything!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Nakama · 6mo

Malu mau dm boleh ga kak ajarin aku cek pity di hsr aku bingung kalau di andro itu kan di suruh ngisi link nah itu link apa?boleh minta tolong di bikin thread caranya ga ya hehe maaf ngelunjak tapi kalau kakak bikin aku makasih bangett

Aku kebetulan cek pity-nya manual alias hitung sendiri bjir,,, 😔☝🏻 kamu udah coba di starrailstation belum, coba cek di situ. Aku belum pernah cek pity di situ sih jadi kurang paham juga aduh maaf ya, nder. 💧

herbariume · 6mo

Izin menjadi pengikut Bang Aha (minta follback)

Miles E. Kairo · 27 answers · 10mo

mind to tell me your comfort food?

Miles E. Kairo · 27 answers · 11mo

can you suggest a movie or series for me to watch?

The last movie I've watched is Elemental, have you tried? Turning Red also a good movie, worth it to watch!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link