Issaiah.
Nomadic

Let other pens dwell on guilt and misery.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Spot your quandary.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Kitten. · 4mo

What are your plans for the year-end holidays?

Kitten. · 4mo

Hello there, Issa! I’m the owner of a form that mayhaps only the two of us understand which one. You caught my attention and I was about to contact you on Telegram, tapi takut ada yang marah. Will it be okay if I still contacted you there? PS: we were a mutual by any chance, makanya aku tau kamu yang mana. Lalu, ini nggak usah dipost ke X kalau kamu kurang berkenan, nanti aku cek secara berkala.

Hello, there. Which form if i may ask? You can still contact me, let me see which one you are and we can be friends after that. Pardon me, but i have a short-term memory.

Milan · 10 answers · 5mo

you ga mau balas pesan gua? wkwk sh!t you sangat bikin saya kesal! wkwkwk its okey typing gua memang sekeren itu? lo lagi salting look typing gua? wkwkwk its okey baby girl, silahkan salting while my typing.

J. · 6 answers · 4mo

how’s ur first and second days of december going so far?

Nik. · 5mo

Dan ini semua tentang ff jadi coba kau pikir kembali janji takmunakin ikari karena ku main Sorang diri kasih kau begitu Beban beban bebanbebanbeban ikatan renaked sa bisa atas nama ff itumasalahnva biarkan saya main sendirian kalah dan menang tetap ku mainkan jangan hanya datang dan tinggalkan beban aku tetap main walaupun sendirian biasa ku main ff juga solo teruspush rank push

Nik. · 5mo
Kitten. · 5mo

Om Anton lari maraton
BRUAKKK
RWRWRWRWRWRTITKITKTKT

Nik. · 5mo
Nik. · 5mo

lu aman gue amin lu kamang skala kasming alas maskas skala maskis alamakaklas dibalaskaskoy meklas kasbay kadgatni khapa kabsoy yang di mana menurut gue ya, bukannya mau sok tau atau gimana tapi ini hanya berdasarkan pengetahuan gue yang sangat minim, ini juga gada maksud buat nyinggung siapapun, jadi tolong buat semuanya kalau ada perbedaan pendapat bahwa sarimi isi dua menurut gue hanya isi satu setengah, sampai sini paham?

Nik. · 5mo

I have a churos on you...hings😣👈👉would you be 𝖒𝖞 𝖑𝖎𝖙𝖙𝖑𝖊 𝖔𝖒𝖊𝖌𝖆?😏

Goddammit. kenapa ga everyday baby? why? you know how much i want to see your childish side. youre cute, gorgeous. i cant handle it anymore.

Julius. · 17 answers · 7mo

Guys, can you give me a recommendation song for sleep?? Cause i need it.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link