Reina · 9mo

Coba deskripsikan user oblivatte?

Reinaㅡbiasa aku panggil Ren <entahlah, pengen aja> is a caring yet lovely friend. She radiates an older figure, like a mom and sometimes like a teteh too. Always giving good reassurances and advices, one of my safe places karena kalau curhat ke kamu aku bener-bener didengerin dan biasanya pemikiran kita sama. Could be a chaotic one too, apalagi kalau bahas cocoki deh buset. I also can say you're a good lover, tapi overthinker huahahaha kayak aku. Skill FBI-nya luar biasa, salut deh. You're also a great bff because you told me the right thing when I'm wrong, instead of judging. Please jangan lost spargh sama aku ya Ren. <3

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link