Gavee.
Sadturns

Henlooou precious soul (o゜▽゜)o☆

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Jean · 13 answers · 1y

What do you like to do in your free time?

Jean · 19 answers · 1y

What is something you wish others knew about you?

that i am actually kind andddd ga segalak dan sejudes itu •́⁠ ⁠ ⁠‿⁠ ⁠,⁠•̀

Vibiy Callister · 5 answers · 1y

Guys, saranin aku film Netflix dong. Yang seruuuu atau Disney+ juga gapapaa

Gracella ★ · 8 answers · 1y

morning! do you usually eat ur breakfast or just skip until lunch?

Ellejah. · 1y

hai cantik >< bleh tau ngga km mau ngapain aja hari ini ><

Fale · 16 answers · 1y

What do you guys plans for this weekend?

Veneta! · 10 answers · 1y

good morning, beautiful dwellers! ♡ have a wonderful friday ahead! >_✩

Jaka · 8 answers · 1y

lebih suka di kasih bunga apa coklat?

Veneta! · 9 answers · 1y

Does anyone have KakaoTalk? Since I just made a new acc there, who wants to be my mutual? We can talk about anything!!! :D If it’s a yes, please reply this with your ID!

Vibiy Callister · 8 answers · 1y

Karena dm-an gak bisa, gimana kalau kita KKT an??? 😎😎👊🏻

Veneta! · 13 answers · 1y

awali pagimu dengan twt down 😿😿😿 kalian bisa DM gak disana?

Anonymous Coward · 1y

Halo! Kamu udah makan malam belum?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link