JOSE.
Silence

Tell me your unspoken words, I won't ever say.

| Surabaya, East Java.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Just ask away.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Sea. · 2mo

Sambala 🥵 sambala ✍🏻 bala 🐵 sambalado 🍝 Terasa 😉 pedas 🌶 terasa 🤧 panas 🍵 Sambala 🥵 sambala ✍🏻 bala 🐵 sambalado 🍝 Mulut 👄 bergetar 🚜 lidah 👅 bergoyang 💃🏻 Cintamu 😘 seperti ☝ sambalado 🌶 ah 🥵 ah 🥵 Rasanya 🤣 cuma 🐊 di ✍🏻 mulut 👄 saja 🍼 ah 🥵 ah 🥵

Sea. · 2mo

Hey ho, my dearest friend! Just wanted to take a moment to remind you how incredibly special you are to me and everyone in this world. Your presence in my life is truly a treasure I hold. I hope your life would be filled with immense joy and happiness as well. Please always be happy and have a wonderful day, bff! ♡

Joash lucu imut begini sejak kapan? Biasanya kaya barongsai—BERCANDA, I also genuinely value your presence and I hope we could be friends sampai kakek-nenek

X · 3mo

hi Jose! i saw you leave on trace on Retro's menfess then i came to work together to follow each other retro, if you don't mind. don't forget to follow back! anyways kalau mau mutualan akun boleh ya. thank you. have a great day! 👋🏻

Homie · 3mo

hey! i wonder if you set your eyes on someone? (currently)

Sean Giandra · 7 answers · 4mo

Saran game yang seru dong guys? Kalo bisa yang ada tantangannya

arsha · 17 answers · 4mo

kalian punya hobby yang ‘terlupakan’ ngga? semacam kegiatan yang dulu kalian enjoy banget, tapi sekarang udah hilang minat atau ngga sempat buat ngelakuinnya

Homie · 4mo

hey josiah! it’s me again 🤭🫵🏻

Willie · 5mo

Semoga Joce baik-baik aja ya sayang, jangan lupa makannya yang bener, ya?

Semoga Pp Wiyi juga baik-baik selalu dan makan yang enak-enak terus. Dd wuf Pp Wiyi walaupun Pp biasanya kaya reog

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link