hills
SurelyBurn

gk ushNanya gkpenting

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
mm ask me

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
anon · 7mo

IS THIS MILO omg I FOUND U

anon · 7mo

Lagi deket sama orang ya...hillary?

anon · 7mo

Well at first, aku pikir kamu typical orang yang susah untuk diajak ngobrol...but actually it doesn't kamu baik and its really nice to talk to you! be happy hills

anon · 9mo

Hi Hillary, sorry banget aku bilang !!gini di retro kamu (aku malu buat dm kamuu), boleh gak aku temenan sm kamu? kamu lucu & funny at the same time!!

anon · 9mo

Halo, Hills! Maaf ya, aku kirim retro ke kamu gini. Mau menyampaikan aja, tolong tone down jokes-nya ya? Baik di CA ataupun enggak. Kebetulan sudah ada beberapa orang yang offended. Terima kasih!

Halo Anon, maaf bgt aku baru buka retro.. first of all makasih udah mau negur aku! dan maaf udah menyinggung kamu, aku kedepannya bakal jaga jariku buat nggak jokes sembarangan kaya gitu lagi. Sekali lagi maaf dan terimakasih.

anon · 9mo

Kenapa ya Ila itu KECIL BGT dan MINI dan GA BERDAYA terus PLANGA PLONGO kayak IHHH APA GA TAKUT DIINJEK terus kayak habis KENYANG TIDUR Ila lebih bayi dari bayi sendiri 😭😭😭😭😭 dan Ila tuh LUCU BGT KAYAK IH AKU LAHAP YA KAMU

anon · 9mo

Kalau kata orang orang mah apakah anda mengarahkan mata anda kepada seseorang

Nyomi. · 10mo

Apa bener kalo I can't lie, it feels nice that you're calling
You sound sad and alone, and you're stalling
And for once, I don't care about what you want
As long as we keep talking (as long as we're talking)
I mean, you gotta admit the history's kind of unmatched
Asian Calvinism, we made it out of that
Well, whether we're free of will or predestined
Clearly, I've not learned my lesson even now
Hope He doesn't strike me down (strike me down)
The Goo Goo Dolls are dead to me
The way you should be too

anon · 10mo

barang siapa yang cause maybe you'll finally choose me after you had more time

Nyomi. · 10mo

Hey jgn galau masih ada gw

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link