Ajam
ajam

Hewwo!!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
:o · 11mo

I’ve stalked your account for a long time. And ffs, kamu cantik banget. Cuma sayang, gak bisa dipanggil “sayang”.

:o · 11mo

Kangen pawad. Balik rp lagi dong Wad.

:o · 11mo

hey abel. aku suka bangeet liatin akun kamu sama pacar kamu kayak.. gemas sekali dynamicnyaa.. (lil’ bit jealous anw xD) i hope you both live a happy life together, abel and abel’s lover! ♥️

INI LUCU BANGET. thank you for the cutest messagw i’ve got for today, anon! terima kasih banyak sudah bilang lucu and don’t be jealous karena pasti ada orang yang sayang sama kamu juga!! i hope you live a happy life too, whoever you are!

:o · 11mo

:]

Cherie. · 7 answers · 12mo

what's your favorite song to hear recently?

:o · 1y

What is your favourite video game?

Kayaknya kalau video game dari dulu tetep sama, buat yang favorit tetep Mortal Kombat

Cherie. · 5 answers · 1y

what's the most grateful things that ever happened in your life?

Masih bisa makan mie gaga sambil senyam-senyum mikirin kapan Nanon ngelamar gw..

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link