Hiraéth. ֺ۪ ⭒ ݂
aroenika

𖦞 ── · antiquity that comprise beauteousness of the earth and it's comfortable, pulchritude of the universe that radiates is able to hypnotize those who glimpse it.

Home 𐑺
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
HEJ! any question...? 🎀💗🌸

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Silas · 6 answers · 4d

Imagine a place where you can be your childhood dream(s); where would it be?

Asa · 12 answers · 2d

gak capek main ca? kepikiran buat stop aja gak virtual virtualan ini? apa yg membuatkan kalian masih bertahan disini

engga. mungkin iya, tapi ngga dalam waktu dekat. apa yaa, aku suka di virtual ini, kenal banyak temen since in real life i'm really introvert (but loud sometimes) ^^

Aria · 2 answers · 4d

Hai! Mau mutualan di twitter gak?

sstt..! it's secret users · 20d

I came from your reply to the thread. I am not the sender tho. Ok then, selain cantik hari ini udah ngapain aja?

ow — i got drained so much. 10hrs on campus make mee zZz! aku banyak ngelakuin aktifitas, ada kumpul ukm dan 2 matkul @_@! hari ini aku mau tidur lebih awaal ^_^

sstt..! it's secret users · 21d

I saw your tweet, how do I say “you are pretty” without making it cringey?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link