Vin
daffodiris

dolce far niente

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
can u feed my ego?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Malik · 5 answers · 2mo

Can y'all recommend me songs to listen to? I'm getting bored of my own playlist

Coba dengerin lagu di album 5sos5, terus midas touch - kiss of life, sama youth - ateez

Jace · 8 answers · 2mo

Tell me that one random quote that lives in your mind rent free! It could be from a book, movie, series, or anything.

Jace · 3 answers · 3mo

Tell me one small thing that made you happy this week.

Jace · 5 answers · 3mo

If you could be a non-living item for a day, what would you be?

J · 13 answers · 3mo

Halo teman-teman bagaimana puasa tahun ini? Apakah ada sesuatu yang berbeda dari tahun sebelumnya?

Puasa tahun ini lancar dan seru banget. Kerasa beda karena puasa di perantauan tapi Alhamdulillah ga dipersulit, selama puasa selalu have fun sama temen-temen>

who r u? · 4mo

What is the worst thing about your hometown?

who r u? · 4mo

Have you ever pet a bunny?

Minette Amaryllis. · 12 answers · 4mo

libur sabtu-minggu besok, mau ada rencana apa?

Belum ada rencana apa-apa, paling ngikutin kegiatan dari organisasi di kampus aja kalau hari sabtunya. Minggu nugas aja (diserang tugas review)

Minette Amaryllis. · 13 answers · 4mo

gais, drop your current recently played dong! mau dengerin lagu-lagu baru nih, thank you.❤️‍🩹🌷

Wish you hell (Wendy), Babylon (5sos), bloodhound (5sos), More (5sos), Bad News (Kiss of Life), Daddy's Home

Minette Amaryllis. · 15 answers · 4mo

kepooo, tapi kalian punya dream concert kalian gak sih? coba dong kasih tau aku! 😋

Shelby. · 9 answers · 4mo

Selamat menunaikan ibadah puasa semuaa ^_^

Shelby. · 12 answers · 4mo

Sahur pertama, kira kira sahur pakai lauk apa tadi?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link