Adimas Srinarendra
fourseasons

I wish for what forbidden

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ada yang mau ngetest sinyal?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Ih ga berani yah · 1y

Test test

Makasih, Anon. Akan gue jadikan retrospring gue sebagai tempat buat ngetes sinyal sekarang 🫵🏻

Kayana. · 11mo

Andraaa kemana? I hope you’re okay and eating good, semoga kalo harinya jelek nanti ada yang bikin seneng

Hai Kayana, maaf banget aku baru bales. Aku di sini aja kok, Kayana, hahaha. Kamu ada Telegram ga? Aku main di Telegram aja untuk sekarang. Kamu apa kabar?

Ih ga berani yah · 11mo

hello, good person! just wanna remind you that you've been doing very well in everything. take care, and have an amazing day :) 💫💛

Hey, I am really sorry for my very belated reply. Thank you for the warm wish, Sender. I wish you are doing as great as me, and take care of yourself as well <3

Ih ga berani yah · 12mo

Hello Andra, can I be your friends? Akskdjsjd

Hello, kenapa pada mau temenan sama orgil dah 😢 Boleh dong anon, mind to hit me up thru DM, perhaps?

zaidan · 12mo

siapa sih karakter kartun favorite lo 🫵🫵🫵🫵

Kaleandra · 3 answers · 12mo

Tell me what’s the saddest lyrics you’ve ever heard

So how do I say goodbye
To someone who’s been with me for my whole damn life

Do you know what song is it?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link