Theressea.
jenaissantei

A celestial poetess, a weaver of dreams, and a muse who dances to the rhythm of the universe, forever inspiring those who dare to listen.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
MARS · 5 answers · 11mo

Hey. Gimana perasaan kalian kalo misal kalian dikasih sesuatu oleh pacar kalian such as love letter, atau playlist isinya lagu bucin gitu tapi ternyata itu di-reuse dari mantannya?

Aku.. kayanya aku bakal ngerasa sedih.. soalnya itu jadi kayak glimpse of us gak sih karena mungkin ada satu dua lagu buat orang lama yang dikasih ke kita.. ntar kan jadinya dia malah inget mantannya bukan kita.. mending gausah dikasih playlist aja dari awal :(

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link