JOEL
kepoan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

XXIX.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Pspsps don't be shy, curious catto!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Meow · 2mo

AKU BISA MEMBUAYMUUUU JATUH CINTA KEPADAKUUU MESKI KAUTAK CINTA KEPADAKUUUU

Meow · 2mo

Boong, lu lagi juggling

Meow · 3mo

Jo, do you set your eyes on someone lately?

Sumptuous morning amiable peers blessed nonplussed and dazed mind, bringing enormity and euphoria unabashed cockcrow air. The noisome of onerous vicissitude would carry the fully contentment. Adjacent aforementioned sublime day, I'm gonna answer this question with a yes!

Meow · 3mo

Joel, kalo misalkan emg naksir sama kamu gimana? Seeing that you didnt looking for FWA ya? Setelah balesan kamu yg waktu aku nanya soal syarat FWA selain nobar bang Windah, kalau untuk ghosting.. ya aku ngga sih, oke kayaknya cukup itu aja dah. 🫡

Waduh maaf nder kok bisa naksir ya soalnya jarang on disini 😭 maaf kalo sering jawab bercanda, soalnya bingung jg. Tapi kalo mau ngobrol boleh hit me up on my DM (don't worry ion bite!)

Meow · 3mo

you’re so funny.. n cakep 🤭

What a good way to start my Sunday. Thanks you just made my day, anon. HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/ HIHIHI /PLAK/

Louise. · 7 answers · 3mo

Hi! I’m in a mission to expand my playlist. Can you give me recommendations of songs that you have been listening to lately? Any genre are okay!

Meow · 3mo

Hello Joel, I don't mean to be rude or offensive and I'm sorry if this question comes off that way. By any chance, are you perhaps a switch?

Yes I'm a switch ctak ctek turn off ctak ctek turn on. Menyala lampu abangda 💡🔥

Meow · 3mo

lorem ipsum dolor sit amet, kamu cakep amet

Welcome back anon 🥺 where have you been 🥺 udah sehari kamu hilang 🥺 sorry this is my attachment issue speaking

Meow · 4mo

halo kak kmu bfr ngga??

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link