kumi
kumidebear

kumidebear, a girl with a thousand dream who enjoy her sleeping beauty era

bed
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
tini winy bitty

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anantara Elthanio · 9 answers · 22d

hai, boleh ga kasih rekomendasi makanan lunak buat orang yg lagi sakit selain bubur? terimakasih!

cheese cake · 1mo

Would you rather live in a flat or in a house?

actually i prefer apartment, but i do wanna have a house (dan aku jadiin kost hehe)

cheese cake · 1mo

hi, kumi! how do you manage stress or pressure in your daily life, and what strategies have you found most effective?

hi! actually aku belum nemuin cara yang efektif dan bagus, but usually aku milih untuk tidur dan recharge energi dengan isolasi diri sebentar dan mikir gimana kelanjutan kedepannya

Shakila's · 11 answers · 2mo

So random question, How do you feel when your very close mutual friend suddenly disappears? Please Answer. Thank you :")

nyom · 16 answers · 2mo

lagi naksir orang gak? aku mau liat orang kasmaran

daniel · 15 answers · 2mo

someone help me, please?

kalian pernah "trauma" karena makan sesuatu? maksudnya tuh, yg bikin sensasi ga enak ke tubuh kalian atau bahkan sakit, itu gimana cara distraknya? aku udah kebayang-bayang suatu makanan selama berhari-hari bahkan baunya seolah-olah masih ada. 🥲

emm aku makan makanan yang aku suka dan sebisa mungkin pastiin ngga ada yang buat aku ke trigger buat inget makanan itu lagi

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link