Ad
latulipes
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 20d

Ubur ubur

Lotta. · 6 answers · 9mo

and oh, this is your weekly reminder that you are doing your best. it don't have to be perfect, just keep it going. c:

Lotta. · 4 answers · 9mo

take a calculator, put your shoe size & add two zeros after it, minus it with the year you were born, then plus the year of the present, you will get the numbers with last two digits is your age or the age you will be turning to. try and have your result.

Anonymous Coward · 9mo

Why are you not Laura anymore?

Anonymous Coward · 9mo

KAK punten, aku non-oomf tapi liat tweet kakak tentang ID KKT. Bisa ganti kok IDnya, tapi cuma sekali aja bisanya. Settings > Profile Settings > Change (ini ada di sebelah ID) udah deh tinggal ganti! :3

MAAF TERNYATA TENGGELEM makasih ya tp skrg aku udh gak pake kkt HAHAHAH tp makasih once again !!! Kali aja kejadian lagi kan ya

Anonymous Coward · 4mo

Szlamat sziang, szisztur Adel. Mau minta tolong buat promosziin CA kita boleh yah? Kita mah szimple asza orangnya, bantu retweet tweet ini asza udah ngebantu banget hehe. Makaszih banyak szebelumnya ya szisztur! https://twitter.com/superszmart/status/1725497768142377153

ng · 4mo

adel bantuin gw ajak temen temen join @ngeroleplayer dong, makasih ya adel

Anonymous Coward · 4mo

Lo masih muncul aja sih wkwk makin jijik liat lo deh, semoga lo sadar semua temen lo aslinya pada gak suka sama lo

Anonymous Coward · 4mo

hi! would you help me to promote this newly born agency, @whimscool? your help would mean a lot, thank you!

Laundry Express · 5mo

hi hello, Ad! could you please give us a shoutout & rt our pinned tweet?

we're a soon to be basic closed agency offering 24 hours laundry service that'll wash away your problems in the blink of an eye. come and pay us a visit, we'll provide you with our best service 🫧🧼😉
https://twitter.com/washimachi/status/1705962978754040261?t=3N2AOQkAuEoc3VwTcaDntA&s=19

Anonymous Coward · 7mo

HEY AD AD ADEL lagi sibuk apa? join ke kita yuk twitter.com/inhostileable

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link