Armadeo
lndische
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Searra · 6mo

Eyo life update dong

SUCCCKKSS and boring. But I still manage to do things dan cari hal-hal yang seru, jadi aman deh.

Searra · 6mo

Eyo terakhir makan apa?

Aisy. · 6 answers · 6mo

How’s everyone’s first day of December going so far?

I can't say much because it's only the first of December. So far, so good, and I hope it continues till the end of the year.

Searra · 6mo

Eyo saranin tontonan dong

Please coba tonton You & Me & Me (itu film Thai, family/coming of age) atau kalau mau yang bizarre nonton The Lobster!

edith ☆ · 6mo

dulu eyo paling sebel sama mapel apa 🎤🎤🎤

edith ☆ · 6mo

top 3 muse eyo buat ngerp 🎤🎤🎤

edith ☆ · 6mo

hi amazing eyo, tolong di jawap; lebih baik mencintai atau dicintai 🎤🎤🎤

𝒜smara · 11 answers · 7mo

If the world ends tomorrow, what will you do now?

Pretend tomorrow isn't the end of the world and spend my day the way it used to be.

edith ☆ · 7 answers · 7mo

5 ediths or 5 years old edith

edith ☆ · 7mo

eyo lagi suka mam n mim apa akhir-akhir ini

Bubur FTW sama roti bakar, minumnya lagi suka fruty latte (kopi tapi lupa campurannya apa) enak banget.

edith ☆ · 7mo

spill channel yutup favorite kamu dong yo

The Amazing World of Gumball 🤩🤩 Tapi lagi suka nonton vlog cinematic gitu sih kayak punya Dustin Vuong sama Megan Tan.

edith ☆ · 7mo

EYO KAMU BAYI MILNA YAH

edith ☆ · 7mo

eyo would you turn into a minion for me

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link