Kitty’s Letter Box!
madhares
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
dear kitty,

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Oman · 11mo

Emang boleh ya sejomblo ini

sassie. · 12mo

K di Kitty itu artinya pretty. Sayang kamu lagi apa?

Anonymous Coward · 12mo

do you set your eyes on someone?

Anonymous Coward · 1y

Naksir Kitty.

Elijah · 1y

Terobos pake jas hujan apa nunggu sampe reda?

Oman · 1y

Gimana rasanya disalip Jace?

sengaja ya mau bikin aku tantrum ya seneng ya aku disalip jace ya seneng ya aku ditinggalin sendiri hah seneng ya haha gapapa emang gak ada yang truly sayang sama aku gpp hshhdhdjdjsj

Anonymous Coward · 1y

tanyain gw dong “do you set your eyes on someone”

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link