Garda
opium
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Danu · 5 answers · 6mo

Any English fictional book recommendations?

The Bee Sting by Paul Murray. An irish fiction book about family, fortune, and the struggle to be a good person when the world is falling apart.

Miyii · 7 answers · 7mo

Do you consider telling white lies to be okay?

No... Most of the time I know the truth anyway so any kind of lies seems like a betrayal to me.

Valerie Clairetta D. · 10 answers · 7mo

If you could be any animal for a day, what would you be?

Gebiel Edelio · 17 answers · 8mo

Hobi kalian akhir akhir ini apa?

Cathy · 18 answers · 8mo

eh kamu pernah punya hewan peliharaan ga waktu kecil? hewan jenis apa dan namanya siapa? aku mau tau dong! 😺

Gak punya, pernah ada bayi-bayi ikan di kolam ikan tapi mati semua karena gua mainin.

Cathy · 11 answers · 8mo

seandainya dikasih kesempatan buat ke masa lalu dan masa depan, kalian mau ke masa kalian pas umur berapa?

Balik ke umur 5 tahun and cherish my childhood time having fun rather than stuck with my studies.

Ishaira E. Nadeleine · 9 answers · 9mo

may october’s embrace be gentle to all of us.

Cathy · 6 answers · 9mo

gimme some series/movies recommendations please? 😽

Cathy · 12 answers · 9mo

kamu lagi suka dengerin lagu apaa? boleh tau ngga? 😽

Cathy · 13 answers · 9mo

kamu kalau lagi suka seseorang biasanya secara brutal ugal ugalan atau pelan pelan take it slow?

Brutal, caper sana sini dan mikirin perasaan sendiri tapi kalau crush mau take it slow ya nurut aja gua mah.

Silly Goose · 9mo

Do you set your eyes on someone right now?

Silly Goose · 9mo

tbh, i'm starting to become curious about you and want to know more about you. but i'm still hesitant to say it directly.

Nah yuk yang mau pdkt sama Gardara Lais bikin description diri isinya mbti, hobi, dll dalam bentuk pdf dikumpulin di DM maksimal jam 23.59

Silly Goose · 9mo

Apa iya gw harus mulai suka makan tauge biar bisa tauge-ther with you?

Seberapa banyak pun pohon toge yang ditebang kita gak akan jadian karena lu cuma ngirim anon di retro. 😁

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link