Sera
rlucids

𓍢ִ໋🌷͙֒ ℳoonlit waves gently 𝒌𝒊𝒔𝒔 the shore, 𝒍𝒆𝒂𝒗𝒊𝒏𝒈 traces of silver in the 𝒔𝒂𝒏𝒅 ‧₊˚☁️⋅♡𓂃ִֶָ࣪☾。

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Lemme know what you think

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
aca · 23 answers · 2mo

tim bubur diaduk atau nggak diaduk? apa alasannya?

Enzo · 2mo

Hello, Sera. I'm the sender from ssefnum, would you mind to shoot me a followback? Thanks.

Sabine. · 3mo

halo sera! OMG i love your theme keliatan lucu bangettt btw aku sender retro dari ssefnum mind to fb?? sebelumnya makasih yaa!

Haloo Sabine! Sudah ku fb yaa, thank you for the compliment, theme kamu jugaa kaya nabita yang ahh rasaa keju

𓇼 · 3mo

Hi, Sera! What's your comfort food?

Hai haiiii what should i call you???🤔🤔 Apa yah aku si pemakan segalanyaa, My comfort food is.... Kwetiau goreng! Kalo kamu apa??

☃︎ · 3mo

if you could teleport to your favorite anime, film, Kdrama or series, what would you choose? 🎬

Haikyuu! Aku mau nonton semua pertandingan mereka sekalian mejeng siapa tau dapet anak nekoma yang blonde ntu hehehe 😁

kumi · 3mo

henlo sera, i got your retrospring from menfess. mind to gimme a follow back? thankyou :3

☃︎ · 3mo

if you could pick one out of Doraemon's pocket, what would you choose? ✨

Sudah pasti pintu kemana ajaa, biar kemana-mana enak gak kecebak macet🧍🏻‍♀️🧍🏻‍♀️

Catheryn. · 3mo

hai, ini sender yang ajak mutualan retro! ijin follow yaa, thank you

☃︎ · 3mo

what's your hogwarts house? 🪄

☃︎ · 3mo

Seraphina Dawn, what a beautiful name you got there! Mm, ada saran yang bisa aku pakai untuk nama belakangku? My name starts with L! Hahaha, nggak jelas, ya. Tapi semisal L ... blahblah, yang menurutmu bagus untuk nama belakang perempuan.

Hello, L! Waittt i have a few recommendations for example like Amaryllis, Meridia, or Mirabelle. That's all that comes to mind, hopefully it matches your first name!

Rakeysa A. · 46 answers · 3mo

If you could only listen to one song for the rest of your life, what would it be?

Mario Adhitama · 87 answers · 3mo

Spill menu lebaranmu tahun ini.

Bubur sop, ketupat sayur, ayam kecap, oblokan (gtw gimana nulisnya tp ini masakan betawi dah)

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link