Meeya
snowshine

A blissful wanderer in your fairytale.
:¨·.·¨:
`·..·‘✮ ⋆ ˚。 ⋆。°✩

The Snow Castle in the middle of spring season.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
What do you have in mind? Let me know!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
𖹭 · 9 answers · 7d

ada yang mau ikutan patungan spotify premium legal ga? 14.500 perbulan, aku butuh 2 orang lagi

Joel. · 11 answers · 19d

Guys kalian punya tips nggak biar gimana caranya rajin ngerjain tugas? Saya tuh setiap hari malas aja bawaannya, pengen rajin juga.

Find a study buddy, yang ambis dan positive vibes bisa memotivasi kamu buat lebih rajin. Kalau aku, biasanya cari tempat comfy, nunggu mood (jelek) jadinya harus ada makanan kesukaan, MINUM KOPI biar jadi agak hyperactive karena kafein.. dengerin music instrumental Ghibli. :3 Atau.. apa ya, bangkitin rasa penasaran kamu sama topik atau pelajaran yang lagi dipelajari. Kenapa sih harus belajar ini? Manfaatnya apa? Terus kalau tau ini, kita bisa ngapain sih? Gitu.. Atau nonton Study With Me di yt!! Semoga membantu.. 😆👍🏻

𓏲 ๋࣭ ⭑ · 9 answers · 25d

Good morning! If you get an opportunity to live like the main character in that movie, what movie would you choose and why?

Being a girl that loved by Howl; it would be so.. amazing. Being a good and close friend with Harry Potter; love the adventures and magic world. Being a Barbie princess in Diamond Castle or Popstar and Princess, or Fashion Fairytale; I really love their universe!!

Evenin. · 9 answers · 25d

any good recommendations for movies or series? i'm fine with anything as long as it's not gore.

I've watched Legally Blonde 1 & 2, The Devil Wears Prada, Upgraded (ketiduran), semua series Barbie and Ghibli Studio.

Joel. · 15 answers · 24d

Kalian kalau mengatasi badmood gitu biasanya ngapain biar mood nya balik lagi?

acel · 17 answers · 22d

kalau kalian jadi tiba tiba jadi ikan, kalian mau jadi ikan apa?

acel · 13 answers · 21d

kalian lebih percaya alien apa gemini?

Khairel. · 9 answers · 21d

Can you guys recommend any galau songs for me, please? Especially songs about unrequited love

The One That Got Away - Katy Perry; Backburner - NIKI; f*ck, I'm lonely - Lauv.

acel · 16 answers · 20d

Hoi ada yang bisa bawa aku ke masa depan ga? 😔

Fale · 15 answers · 20d

what do you guys do when missing someone? ☹️

momol! ౨ৎ · 28 answers · 20d

kalian kalo beli gacoan sukanya level berapa?

K. · 23d

meeya hellour! i came here cause you reply my menfess. mind to give me a followback?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link