Minette
swansea

A fragrant breeze wandered up from the quiet sea! 馃寠馃Ν

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
Ask me anything you want!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
V. elionel. 11 answers 25d

Sebutkan judul lagu dangdut yang kalian sukaa 馃拑馃徎

Gatsby 20 answers 22d

Kalian kalau stalk gebetan/pacar virtual stalk tweetnya doang atau stalk tweet, replies, media, likesnya juga?

Arthurian. 6 answers 22d

Kalau semisal kalian di bub sama temen kalian, block balik atau biarin aja gusy?

Gammaliel 11 answers 21d

Yuk setoran happy meter dulu buat hari ini dari 1-10 kira-kira berapa?

Syakilla Amber 3 answers 28d

Hi! can you guys give me some movies or series recommendation please?

Jeremy.30d

What do you consider to be the most meaningful way to build self-love?

Love yourself, but take it slow. For love to bloom it requires time, patience, respect, understanding, and vulnerability. Accepting your true self and falling in love with yourself is a process that cannot be devalued or rushed

Jeremiah Rayen. 8 answers 1mo

cara bikin mantan stop hubungi kita dong? padahal dia punya pacar, kalau nggak dibales malah tantrum atau nuduh dengan asumsi jeleknya itu.

Cut off aja, bodo amat dengan tantrum dan asumsi jeleknya. Jangan dipikirin pokoknya setiap dia coba hubungin kamu ya block aja. Selama kamu benar jangan takut yaa

Arthurian. 4 answers 1mo

If you were to choose between mineral water and a sweet drink, which would you prefer?

kezia1mo

hey minette cantik sekali retrospringnya 鉂わ笍____鉂わ笍 aku suka

Hello, Kezia! Thank youuuu! Retrospring kamu juga cantik banget sesuai sama vibes kamu! 馃挆

Kitty swan! 路 1mo

hey kak Minye.. just wanted to drop by and say thank you :> you're seriously one of a kind! I love how you treat people around you. I'm your new moots, by the way, hehe. but thank you for treating me well <3 and.. oh, also, thank you for blessing my timeline with your positive thoughts! and lastly most importantly, thank you for being YOUUU! have good night! we 鉂わ笍 you.

SAYAAANGKU!!! aku kayaknya tau kamu siapaa 馃榿馃榿馃榿 Thank you so much for your words it's mean a lot to me 馃ズ馃挆 I love youuuuu! Thank you udah ngirim ini pas aku lagi nge down, kata kata kamu jadi motivasi buat aku biar lebih berusaha jadi orang yang lebih baik lagi kedepannya. I LOVE YOU, MY SWEETHEART! 馃挆馃挆馃挆馃挆馃挆馃挆 I hope you always be happy and healthy yaa sayangku! 馃挆馃挆馃挆馃挆馃挆

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link