Reneé
millecherie

my name is whatever you decide.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Any questions for me?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Minette · 20 answers · 3d

Hi! What song on your playlist has been on repeat all day?

Minette · 8 answers · 2d

Hello everyone! Today's reminder: 📔 you don't have to live up to anyone else's standards. You have to keep going & never let people's words make you lose your hope. ⭐️ Also, don't be so hard on yourself. You're doing a great job, & don't forget to care for yourself. You deserve a rest, too!

Anonymous · 26d

if you could teleport to your favorite anime, film, Kdrama or series, what would you choose? 🎬

𝘌𝘮𝘪𝘭𝘺! · 21d

Hlou, greetings from your friendly-tuals, Emily here to check you up, how’s lifeee?

Jule. · 11 answers · 1mo

hai, aku mau ganti muse. menurut kalian mending pake Asa (baemon) atau Seeun (stayc) ya? terima kasih sebelumnya

· 15 answers · 2mo

kepooo, tapi kalian punya dream concert kalian gak sih? coba dong kasih tau aku! 😋

· 15 answers · 2mo

Guys mau minta pendapat kalian dong!

aku kan pake IP 7+ buat daily activity ya, lagi ada dua problem nih : (1) kebetulan bagian kacanya tuh retak karena pernah keserempet mobil, bagian kacanya aja ga sampe LCD kok. (2) BH nya turun sampai 65% pemakaian 4 tahunan.

menurut kalian mendingan ganti kacanya dulu atau ganti BH nya? butuh pencerahan, huhuhu. jangan dua-duanya soalnya budgetku 1 lagi buat ganti kacamata. 😓

thank you, maaf ya panjang! 🥺💖

Menurut aku mending ganti battery dulu sih selama kacanya gak retak sampe yang bisa ngelukain jari gituu!

· 13 answers · 2mo

guys, kalian udah dapet berapa banyak ajakan bukber di minggu pertama ini? aku udah dapet 3...

Shelby. · 10 answers · 3mo

Could you share the fond memories you had with your loved ones?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link