aina 爱
yejly

made from best ingredients! 🪞🎀

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
toss me anything? 🐇

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
candyfloss · 22d

kamu lucu banget

candyfloss · 6mo

Haloo kakk aku baru banget baca au kakak yang judulnya bandaids. Aku mauuu berterimakasih ke kakak karena udah menciptakan au sekerennnn dan sebaguss bandaids, akuu suka bangettt plsssㅠㅠㅠ♡♡♡

AAAAA pesanmu bikin aku terharu bgtt🥺🥺 makasiih banyak yaaa udah luangin waktu baca bandaids dan nyempetin mampir ke siniii 💗 kalo kamu suka tipe au kayak gitu boleh sekalian mampir ke akunku yang @kiddybrush <3

candyfloss · 6mo

Cover your ears to those who have ill intentions. You are worth far more than what others try to convince you of. May tonight be a little kinder to you and your beautiful heart, Aina.. 🐰🤍

thankyouuuu 🥺🤍 bless your soul.. i hope the world treats you with so much love just like what you’ve shared to others <3

candyfloss · 6mo

Acc type kmu apasihh kak? Aku mau mutualann&cari mutual with similar acc types gitu :,)

hellooo aku juga bingung 😭 unlabeled kali yaa? tapi mutualku di sini juga ketemu dan deket pas aku di FA, CA, BA… skrg susah nyari mutual unlabeled kalau akunnya gak smol, pasti diskip :( btw ayoo mutualan sama akuu!

candyfloss · 8mo

Hai Aina, tbh aku suka banget sama vibe kamu saat interaksi sama moots. you look so humble and you have positive vibes. Have a good day anw <3

helloo sweet sender 🤍 thankyou for sending me this message.. 🥺 from your message i can say you’re a veryy lovely person. i hope you have a wonderful day!!

candyfloss · 7mo

“Apapun”

I’m kidding. Gimana hari pertamanya di tahun 2024?

halooo!! 2 hari pertama di 2024 masih 75% lemes… bawaannya mau merem terus 😞

cAuL · 3 answers · 7mo

Since 2023 is coming to an end, what you're favorite memories of 2023?

candyfloss · 8mo

Aina, gimana weekend nya? berjalan dengan baik ndaak? anw, jangan lupa jaga kesehatan selalu yaa! jangan sampe sakit anak cantik :3

huhuhu i’m a week late to answer.. minggu lalu weekend ku lumayan padat, terus minggu ini sakit 🤒 padahal aku pengen banget jawab “tenang ajaa!! aku gak akan sakit!” <//3 thankyou for asking yaa i hope you’re doing great 🤍

candyfloss · 8mo

you're so cute

candyfloss · 8mo

hai mau temenan boleh ngga atau ada syaratnya 😆

candyfloss · 1y

hi kaaak! i've finished bandaids and i cried sOOOO MUCH bc of it😞 i just wanna say tHANKK THANK THANK YOUUU FROM THE DEEPEST OF MY HEARt❤️❤️ makasih udah nulis au sekeren itu dan seberarti itu buat aku (ada unsur personal experience)☹️ if u dont mind apakah aku boleh request remahan kisah ldr gia yujin??? hUHU i just can't let them go KARENA BARU SEBENTAR MANIS MANISNYA😿😿😿 love you kak ai 🌹🌹🌹

aku terharu banget kamu bilang “seberarti itu” 😭🥹 peluk jauh dari siniii <3 terima kasih juga udah jadi bagian dari bandaids yaaah luv! aku bakal update konten ldr mereka soon soalnya aku jg kangeeen T___T love you too 😙🌹🌹🌹

candyfloss · 1y

AAA HOORAY KAK AIII thank youu for finishing this precious au! 🥺♥️ aku senengbgt my giajin finally can ship wherever theeey want, SESEKALII BIKININ FEW TWEETS DOONG KAK heheheheheheheheh

GEMES BANGEEEET kamuuuu!! thankyou so much for reading yaa, kapal giajin bisa berlayar karna dukungan kamu juga :p i’m planning to update some of their ldr contents niiih 🥺🫶🏻

Liliane. · 3 answers · 1y

what would you do when you get bored of something?

it depends on the importance of that something. getting bored is so normal but there are things that i prevent myself from being tired of doing so i will possibly take a break for a little while & will be on the lookout for something fun to watch! i need distraction before getting myself back <3

Avery Grambs · 23 answers · 1y

reading books is an activity that is believed to help relax your brain for a moment when you are stressed, so what’s your favorite book, my dear friend?

i don’t usually read books but to pick one as my favorite it’ll be “the mountain is you” !!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link