Renjana Khalil Ghaffar
youngk
Si vis amari ama / @ so_letslove on X.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Behave politely while asking, and don’t spread hate on others because you’ll never know what’s going on inside their head.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
arsha · 19 answers · 1mo

temen temen gimana Mei nya sejauh ini? apakah happy? capek? sedih?

Julius · 5 answers · 1mo

If you could pick only 2 love language that you'll receive, what would it be?

eugene. · 5 answers · 2mo

hello eugenetuals! tanggal merah nih, lagi pada ngapain aja?

arsha · 19 answers · 2mo

kalau kalian jadi hewan, kalian bakalan jadi hewan apa dan mau sahabatan sama hewan apa? and why???

Julius · 5 answers · 2mo

Good morning, which one do you prefer?
Stay single but having nice people around you / in relationship but you only have your partner and no one else.

Boleh gak jawabannya in relationship tapi tetep punya banyak temen yang baik... hehehe gak bisa pilih

arsha · 14 answers · 2mo

HALO. temen-temen ada saran game yang seru ngga? kalo bisa game offline ya. thank you!

Game Burger yang jadul banget itu, yang ada mode timer. Kalo dicari muncul paling pertama deh

Rakeysa A. · 46 answers · 3mo

If you could only listen to one song for the rest of your life, what would it be?

nyom · 4 answers · 2mo

kamu masih main gen RP gak? mutualan yuk, selipin aja link akunnya!

MAWi! · 36 answers · 3mo

i've just changed my retro theme! kalau kayak gini kuningnya atau warnanya ada yang nyakitin mata enggak ya.. D: gimmie your honest opinion, anyone 😞❓

LICOLN · 56 answers · 3mo

Bonsoir! Glad to meet you here, what should I call you?

MAWi! · 34 answers · 3mo

hellu! nice to meet you, temen-temen baru mawi 😆☝🏻⭐ mau tahu dong film favorit kalian apaa? :o

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link