Arabella
70shead
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
meia! 🎀 asked about 1 year ago · 12 answers

recommend me a mobile game please. preferably the one available in app store and i dont mind if its free or paid or even an apple arcade. thank you! 💗

🐄 ard! asked about 1 year ago

badan lo jelek

3 buah pok coy ukuran sedang, potong-potong
Bumbu:

3 siung bawang putih, cincang
1 sdt jahe cincang
2 sdm saus tiram
1 sdt kecap manis
1/2 sdt merica bubuk
1/2 sdt minyak wijen
garam dan gula secukupnya
Cara membuat:

Tumis bawang putih hingga harum, masukkan jahe dan tumis lagi sebentar.
Masukkan pok coy dan sedikit air. Tuang saus tiram dan merica bubuk. Tumis hingga agak layu.
Tuang kecap manis dan tes rasa. Jika sudah pas, siap sajikan.

🎸 asked about 1 year ago · 20 answers

Happy Valentine's day everyone! Kalo ga punya pacar gapapa, inget biasanya juga sendiri ❤

meia! 🎀 asked about 1 year ago · 11 answers

thoughts on meia please? hehet happy monday <3

Ngga suka meia awal-awal soalnya banyak omong dulu, sekrang si ak suka bgt.

🎸 asked about 1 year ago · 22 answers

Recommend me some good movies to watch?

The Wind Rises (Ghibli), Pihu (tears jerking), Flipped, Leon the Professional, Ziarah (mind blowing must watch!!!!), Till We Meet Again, 2037 (no words)

🐄 ard! asked about 1 year ago

Describe your lover/crush/significant other

meia! 🎀 asked about 1 year ago · 15 answers

happy friday everyone! would you mind telling me one thing you are grateful for this week? much love x

Sebenernya minggu ini isi kepala penuh banget sama satu hal dan itu bikin aku sedih terus terusan, aktivitas ngga terganggu sih tapi emang selalu nyelip aja nih pikiran, dan ini ngga enaaakkk. Tapi bersyukur karena aku masih stay sane in this situation.

🐄 ard! asked about 1 year ago

hi cindy si manja

Julianne asked about 1 year ago · 46 answers

just checking up on you guys, how are u feeling?

🐄 ard! asked about 1 year ago

ada yang bikin kesel ga hari ini

🐄 ard! asked about 1 year ago

gimana harinya

Hari ini hari santai buat aku karena bangun siang, ngantor naik ojek, makan siang pakai nasi padang.

meia! 🎀 asked about 1 year ago

salken :3

🐄 ard! asked about 1 year ago

Halu bgt lu

Itu aja udah dikurang-kurangin soalnya sejak pindah domisili bayar admin bpjs jadi naik makanya males ke psikolog 😔👊🏻

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link