Benji
Benji
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ba ba dicoba ba ba

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Pemuja Benji · 7mo

tell your dog(s) i said hi

Pemuja Benji · 6mo

hi kak apa kabar

Medina · 8 answers · 7mo

does anybody have any movie or series recommendations? (no horror or gore, please!)

Ini aja film seru yang keinget adalah oh my girl film Thailand. Lucunya beneran bikin ngakak ngga ketawa korporat.

Pemuja Benji · 10mo

Benji lagi pengen apa?

Antara pengen tajir atau pengen bangun bangun jadi salah satu detektif di precinct 99.

North · 7 answers · 10mo

What do you think about someone loves you just because you love them?

It’s pretty normal, everyone at least once been there done that ngga ya? HAHAHA yang penting closurenya aja nanti akan gimana. Jangan expect kebanyakan tapi enjoy while it lasts aja.

Pemuja Benji · 10mo

Have you set an eye on someone? 🧍🏻‍♂️

Pemuja Benji · 10mo

There's something in you that draws me in, really.

Pemuja Benji · 10mo

Jirin lagi apa?

Pemuja Benji · 10mo

genuinely asking, are you looking for a gf?

Pemuja Benji · 10mo

Is receiving gifts one of your top love language?

Pemuja Benji · 10mo

Beben mau ngobrol, bisa nggak dmnya tuh yang buat semua >:O

Pemuja Benji · 10mo

hari ini sudah merayakan apa?

Hari ini dibriefing sama atasan kalau bulan September akan ada kunjungan bos Jepang padahal September mau cuti seminggu. Dirayain juga ngga itu?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link