Jordane.
Dunk
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Feed your curiosity.
This user does not want to receive anonymous questions.
(Sign in or Sign up)
Nala. · 19 answers · 8mo

Guys, kira-kira kalian kalo new life bakal bawa temen kalian yang di life sekarang atau ngga?

R, Alvarez. · 5 answers · 8mo

Ada yang mau mengerjakan skripsi saya? Kalo gak ada saya tunjuk ya.

Belly J. Corbyn · 8 answers · 9mo

Hello, everyone! I love watching horror movies. Any recommendations or favorite movies you'd like to share?

Gaellio. · 9mo

Aku kangen bgt sama kamu sayang

Aku juga kangen sama kamu nya sayang, besok sama aku lagi sama aku terus ya sayangku? I love you sayang.

Gaellio. · 9mo

Idan punya nya siapa?

Andra. · 9mo

Dan malming gas mabar gak?

Wey, gak tau ya kalo gua jadi gak keluar, soalnya rencana mau keluar nanti sama temen. KENAPA GAK DM AJA WEH?

Gaellio. · 10mo

Sayang gak sama aku

Damian. · 3 answers · 10mo

How’s your weekend, guys?

My weekend has been great so far. I met up with my friends and had a wonderful time playing with them. Plus, spending quality time with my boyfriend has been an absolute delight. How about you?

T, Adams. · 7 answers · 11mo

Happy 31st, how’s your August so far?

Happy 31st, Tokyo. I'm so grateful that my August was filled by many happiness things. I met good people who's surrounding me. Hope they will always surrounded by happiness and good things only. What about you?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link