Adnan
Eclipsespare

This is Adnan Rajendra, and you're allowed to curious anything about me.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask me anything!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 2mo

I'm so happy to meet you.

Anonymous Coward · 4mo

Adnan sorry kalo tiba-tiba nanya gini tapi lo emang onnya sebulan sekali ya? Jawab ya, makasih.

Halo, sorry ya baru bales. So many things happened in my real life which is my priority. Kalau lu merasa gue slow respon atau lupa bales re-DM aja yaa. Kayaknya gue tau lu and I’m sorry about it.

Anonymous Coward · 6mo

Hey! What if I say I miss you?

Icey · 21 answers · 1y

Kangen Zed sama Flint yang selalu spam retro lagi pada sibuk apa sih 🥺

Icey · 33 answers · 1y

Guys gimana ya kalo cwk km malah nyuruh km cerai sama suami km kirain mau sama km eh taunya lagi gebet suami km anjim sakit hati bgt

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link