K
Kaeden

A sleeping blue secret

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask away

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Frey · 2 answers · 2mo

What’s your love language?

Seeker · 2mo

Gitarku petik, bass-ku betot, kamu cantik—

Arkana L. Mikaela · 2mo

𝕯𝖔 𝖞𝖔𝖚 𝖒𝖎𝖘𝖘 𝖒𝖊, 𝖐𝖎𝖙𝖙𝖊𝖓?

Seeker · 2mo

Kae!! Cuman pengen ngasih tau, tweet kamu tuh selalu bikin aku happy!! Udah cocok jadi lelaki penghibur (BERCANDA). Pokoknya jangan dengerin orang jahat dan semoga bahagia terus ya! :3

Oh.. hey.. this really warms my heart :[ I'm glad I could make you feel happy, even if it's just a little bit. Semoga kedepannya akan kayak gitu terus.. terima kasih, anon. Thank you so much for the kind words :] semoga kamu bahagia terus

Khalil 𝄞 · 2mo

how do I know it was believed in me to not telling you about it is correlated to be a good authentic one for me

Is the headache taking over me or do I not understand a word you're saying, Khal..

Nala. · 12 answers · 7mo

Ada ngga artis yang kalian sukaaa banget lagu-lagunya, sampai kalian dengerin playlist "This Is X"-nya di spotify?

Nala. · 12 answers · 7mo

how do you guys do your "me-time"?

Nala. · 13 answers · 7mo

Ada ngga sih kata atau kalimat sederhana yang sebenernya biasa aja tapi menurut kalian itu sedikit nyebelin?

Kalau aku paling sebel sama kata "yaudah" apalagi kalau di luar situasi emang harus di-yaudah-in, if you know what i mean

Right 😂 punyaku juga sama. "Yaudah", like, what do you mean by "Yaudah"? 🤔

Seeker · 9mo

haiii kaedennn!! akhir akhir ini lagi suka lagu apaaa?

Hai! Akhir-akhir ini lagi seneng banget dengerin lagu-lagunya MCR, especially “I Don't Love You”

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link